eFotbal

Holoubek: Dánové byli individuálně skvělí, my jsme se s tím popasovali, mrzí nás, že jsme nevyhráli

Holoubek: Dánové byli individuálně skvělí, my jsme se s tím popasovali, mrzí nás, že jsme nevyhráli
Holoubek: Dánové byli individuálně skvělí, my jsme se s tím popasovali, mrzí nás, že jsme nevyhráliFlashscore
Reprezentace do 19 let remizovala v závěrečném utkání základní fáze kvalifikace s Dánskem 1:1 a kvůli horšímu skóre skončí právě za Seveřany. Trenéra Holoubka remíza strašně mrzí.
Reklama
Reklama

Šancí na rozhodnutí bylo dost. „Strašně nás mrzí, že jsme nevyhráli, brankových příležitostí jsme měli dost. Dánové měli velkou individuální kvalitu, ale popasovali jsme se s tím velmi dobře a eliminovali jsme to,“ řekl novinářům trenér U19 David Holoubek, jehož slova citoval web repre.fotbal.cz.

„Do kvalifikace jsme vstoupili špatně, protože zápas s Kazachstánem se nám nehrálo dobře. Sice jsme vyhráli, ale neměli jsme z toho dobrý pocit. Proti Severním Irsku to byl naopak skvělý týmový výkon. Proti Dánsku jsme si to chtěli rozdat o první místo. Sedm bodů je skvělých, neprohráli jsme. Velké poděkování zaslouží i fanoušci, kteří na naše zápasy přišli a podporovali nás. Stejné poděkování zaslouží i celý realizační tým a všichni hráči,“ pokračoval někdejší trenér Sparty.

Nyní se čeká, na koho svěřenci Holoubka narazí v elitní fázi. „Otázkou je, do kterého koše půjdeme před elitní fází. Také před další fází kvalifikace bude zimní příprava, někteří hráči můžou přestoupit nebo změnit angažmá, může se stát cokoliv. Ale budeme se na to těšit, protože tady je skvělá parta, která spolu ráda pracuje, chce se měřit s těmi nejlepšími a zlepšovat se,“ dodal jednačtyřicetiletý kouč.

Video: YouTube

Zdroj: repre.fotbal.cz