eFotbal

Horké drby ze Stamford Bridge: K jakým personálním změnám by mohlo dojít během letního okna?

Horké drby ze Stamford Bridge: K jakým personálním změnám by mohlo dojít během letního okna?
Horké drby ze Stamford Bridge: K jakým personálním změnám by mohlo dojít během letního okna?Flashscore
Je tomu teprve pár týdnů, co Blues převzal Thomas Tuchel, ale body se zase začali na Stamford Bridge sbírat. Někdejší kouč Dortmundu či PSG se zdá být vhodným okysličením Chelsea, ale je zřejmé, že v létě si vyžádá několik personálních změn v kabině. Zatímco některé tváře jsou spojované s příchodem do Londýna, hrozí i odchod některých opor. Podívejme se na horké spekulace, o kterých se na Ostrovech v médiích píše.
Reklama
Reklama
3) Christian Pulišič

Několik zranění zbrzdilo rozlet tohoto amerického legionáře, kteří dříve zářil v Dortmundu. Dvaadvacetiletý ofenzivní záložník příliš prostoru pod Frankem Lampardem nedostal, proto se začalo hovořit o jeho odchodu. Ačkoliv by se mohl pod novým trenérem dočkat většího herního vytížení, jeho jméno údajně figuruje na jídelníčku Bayeru Mnichov. Pulišič je ocejchován cenovkou 52 milionů liber, což by pro bavorského obra nemusel být problém, když aktuálně řeší udržení Kingsleye Comana.

Foto: instagram.com/cmpulisic

Zdroj: thesun.co.uk

2) Jan Oblak

Chelsea si již delší dobu brousí zoubky na slovinskou reprezentační jedničku, která patří ke chloubám Atlétika. Z Madridu byl již několikrát váben, ale záda nikdy kouči Simeonovi neukázal. Blues se dlouhodobě trápí mezi třemi tyčemi, neboť po odchodu Courtoise bylo mnohé investováno do Arrizabalaga, který se však neosvědčil. Dalším výdajem byl příchod Edouarda Mendyho, který se jeví slibně, ale zatím nemůže být stavěn do role jasné jedničky. Oblak je vnímán jako jeden z nejlepších na světě a jeho jméno má v merku také Tuchel.

Foto: instagram.com/oblakjan

Zdroj: goal.com

1) Erling Haaland

Chelsea si to hodlá v létě rozdat s Manchesterem City o norský klenot ve službách Dortmundu. Erling Haaland zářil již dříve v rakouské nejvyšší soutěži, ale i po přesunu do Bundesligy jasně deklaroval svůj velký talent. Útočná zbraň Borussie má celou řadu zájemců, ale podle Eurosportu jsou aktuálně ve hře především dva výše skloňovaní. Pokud by se německý klub nedostal po aktuální sezóně do Ligy mistrů, mohlo by k prodeji dojít snáze. Citizens ale mohou být díky svým finančním možnostem velmi přesvědčiví, navíc se v létě budou porozhlížet po novém útočníkovi, který by nahradil Sergia Agüera.

Foto: instagram.com/erling.haaland

Zdroj: Eurosport