eFotbal

Hostování přetaveno v přestup. Votroci uznali, že Dancák byl na jaře jedním ze stěžejních hráčů

Hostování přetaveno v přestup. Votroci uznali, že Dancák byl na jaře jedním ze stěžejních hráčů
Hostování přetaveno v přestup. Votroci uznali, že Dancák byl na jaře jedním ze stěžejních hráčůFlashscore
Hradec Králové 10. července (ČTK) - Slovenský fotbalista Samuel Dancák přestoupil z Mladé Boleslavi do Hradce Králové, kde už minulou sezonu hostoval. Šestadvacetiletý záložník podepsal na východě Čech tříletou smlouvu. "Votroci" o tom informovali na webu.
Reklama
Reklama

Od příchodu trenéra Davida Horejše v průběhu jarní části ročníku patřil Dancák do základní sestavy a pomohl týmu k vítězství ve skupině o Evropu. V závěrečném utkání o postup do kvalifikace Konferenční ligy nemohl nastoupit, protože se Hradec Králové utkal právě s Mladou Boleslaví, které podlehl.

VELKÝ NÁVRAT OBLÍBENCE OSTRAVSKÝCH FANOUŠKŮ! NA BANÍK ALE PŘIJEDE AŽ V PROSINCI V DRESU SLOVÁCKA

"Samuel na jaře patřil k našim stěžejním hráčům. Je tedy logickým vyústěním, že jsme využili opci, která byla součástí smlouvy o jeho hostování v našem klubu," uvedl sportovní ředitel klubu Jiří Sabou.

Dancák v české nejvyšší soutěži nastoupil k 95 zápasům a vstřelil jeden gól. Kromě Hradce Králové a Mladé Boleslavi hrál ligu i za pražskou Duklu.

PARDUBICE OSTROUHALY, PŘEDNOST DOSTAL KOVÁČ. HALINSKÝ UŽ SE PŘIPRAVUJE S LIBERCEM. POD JEŠTĚDEM BUDE HOSTOVAT DO KONCE SEZONY