eFotbal

Hotovo! Hradec získal obra do obrany. Přirozený lídr, pro klub bude dýchat, věří sportovní ředitel Sabou

Hotovo! Hradec získal obra do obrany. Přirozený lídr, pro klub bude dýchat, věří sportovní ředitel Sabou
Hotovo! Hradec získal obra do obrany. Přirozený lídr, pro klub bude dýchat, věří sportovní ředitel SabouFlashscore
Hotovo. A ani to netrvalo tak dlouho. Hradec Králové hlásí zvučnou posilu do zadních řad. Z Jižní Korey se mezi Votroky vrací odchovanec klubu – dvaatřicetiletý obránce Tomáš Petrášek. Trojnásobný český reprezentant v Česku na nejvyšší úrovni nehrál, mezi elitu jej katapultoval až pohádkový příběh s polským Rakówem. S ním vyhrál Ekstraklasu i tamní pohár. Jeho posledním působištěm byl jihokorejský klub Čonbuk Hyundai Motors. V Hradci uzavřel smlouvu na tři roky.
Reklama
Reklama

„S Tomášem jsme byli ve spojení delší dobu, usilovali jsme o něj již v zimě. Situace kolem jeho příchodu k nám měla nějaký vývoj, Tomáš měl i další možnosti přestupu, ale nakonec se rozhodl pro Hradec," uvedl na stránkách Hradce sportovní ředitel klubu Jiří Sabou. "Jsem tak moc rád, že se nám jeho transfer povedl dotáhnout do zdárného konce, a mohu ho tak přivítat v našem klubu,“ dodává Sabou. Prozradil také, že si Petrášek vybral v Hradci dres s číslem 4.

„Do Hradce přichází hráč, který se díky své píli a pracovitosti stal respektovaným hráčem v polské lize. Je skvěle charakterově nastavený, přirozený lídr, jenž má vítěznou mentalitu." chrlil na adresu Petráška superlativy hradecký funkcionář.

"Vše je navíc umocněno tím, že je to Hradečák. On sám bere přestup k nám jako velkou výzvu, má motivaci do další práce. Pro klub bude dýchat, vzájemně se tak všichni společně můžeme posouvat dál,“ dodal Sabou.

Polsko, Jižní Korea a dost. Obr Petrášek hlásí návrat domů, ladí se víceletá smlouva v Hradci