eFotbal

Hynek se dočkal v Žilině významného posílení zadních řad, po 16 letech se vrátil světoběžník Hubočan

Hynek se dočkal v Žilině významného posílení zadních řad, po 16 letech se vrátil světoběžník Hubočan
Hynek se dočkal v Žilině významného posílení zadních řad, po 16 letech se vrátil světoběžník HubočanFlashscore
"Tam, kde všechno začalo. Tam, kde všechno (pravděpodobně) skončí. Domov. Tím je pro odchovance Akademie MŠK Žilina a vždy bude Žilina. Hubko, vítej zpět."
Reklama
Reklama

Přesně těmito slovy uvítal aktuální lídr první slovenské ligy, jenž táhne šňůru pěti soutěžních výher v řadě, téměř po šestnácti letech "svého ztraceného syna" Tomáše Hubočana, který se vrací pod Dubeň po šesti zahraničních misích.

Bývalý reprezentant našich východních sousedů se 73 mezinárodními starty opustil struktury MŠK v únoru 2008, když zamířil za 4 miliony eur do Zenitu Petrohrad.

Poté si zahrál také za Dinamo Moskva, Olympique Marseille nebo Trabzonspor, s tím, že poslední roky ho bylo možno zastihnout v kyperském prostředí.

Zahraniční mise Tomáše Hubočana:

-  Zenit Petrohrad- Dinamo Moskva- Olympique Marseille- Trabzonspor- Omonia Nikósie- Karmiotissa

Do první slovenské ligy se tak po dlouhých letech odloučení vrací významné jméno tamního fotbalu, které bude pracovat pod českým odborníkem Jaroslavem Hynkem.

Obránce, jehož čeká za deset dní oslava osmatřicátých narozenin, bude moci poprvé naskočit do rozjetého vlaku již 16. září v domácím klání proti Dukle Banská Bystrica.

Záležet samozřejmě bude na trenérském štábu MŠK. Naposledy šel přeci jen do akce na konci května, což už je více než čtvrt roku.

Staronová akvizice "klokanů" Jedlička: Byly tam nějaké možnosti, ale vše jsem směřoval jen do Bohemky