eFotbal

Ikugar ještě od Červenky šanci dostane, Chibuike už je ale v béčku a Akhvediani dokonce úplně pryč

Ikugar ještě od Červenky šanci dostane, Chibuike už je ale v béčku a Akhvediani dokonce úplně pryč
Ikugar ještě od Červenky šanci dostane, Chibuike už je ale v béčku a Akhvediani dokonce úplně pryčFlashscore
Předposlední celek tabulky ze Zlína odletěl ladit formu do Antalye. Hlavní trenér "ševců" Bronislav Červenka nominoval na herní kemp jednadvacet hráčů do pole a dva gólmany, s tím, že až na turecké půdě se k mužstvu připojí bosenský zadák Selmir Pidro, který si ještě vyřizoval potřebná víza k pobytu v Česku.
Reklama
Reklama

Výprava, v níž nechyběli ani nedávní marodi Slončík, Vukadinovič či Bartošák, čítala tři zimní posily. Zatímco Cletus Nombil už absolvoval premiéru ve žluto-modrém dresu proti Vyškovu, Gruzínce Zviada Natchkebiu i ze Sparty zapůjčeného kanonýra Tomáše Schánělce teprve první vystoupení v nových barvách čeká.

Realizační tým i nadále testuje vytáhlého středního útočníka s minulostí ve Spartaku Trnava Kennetha Ikugara, ovšem další Gruzínec Akhvediani už na zlínské Letné pokračovat nebude a Nigerijec Chibuike se bude nadále připravovat s třetiligovýmbéčkem v domácích podmínkách.

Z třetiligových Hranic mizí hráči, kteří dojížděli a byli finančně lépe ohodnoceni

Když nebudeme počítat marody Tkáče s Žákem, doma zůstali také třetí brankář Bachůrek i krajní bek Poláček. Mladý Kulíšek je aktuálně testován v druholigovém Prostějově.

Soupiska, na které se zatím stále drží i perspektivní tandem Bobčík se Švachem, už by se až do ostrého jarního startu moc měnit neměla. "Je tam ještě malinký prostor pro jednoho hráče, ale s tímto kádrem bychom měli jít do ligy," přednesl na stránkách fczlin.com bývalý kouč Hanácké Slavie Kroměříž.

První zápasová prověrka přijde v pondělí v podobě íránského týmu FC Nassaji Mazandaran.