eFotbal

Jak by vypadala nejdražší XI složená z hráčů, kteří měnili v uplynulých týdnech klubovou příslušnost?

Jak by vypadala nejdražší XI složená z hráčů, kteří měnili v uplynulých týdnech klubovou příslušnost?
Jak by vypadala nejdražší XI složená z hráčů, kteří měnili v uplynulých týdnech klubovou příslušnost?Flashscore
Lední přestupové okno je již minulostí a kluby doháněly to, co v létě nestihly. Až do samotné uzávěrky bylo na hráčském trhu živo a nakonec se upeklo hned několik změn klubových příslušností, které vyvolaly emoce. Fanoušci se nemohou dočkat, až uvidí nové podpisy v akci a věří, že si svou formu přenesou i na nové adresy. Web sportskeeda.com přišel se zajímavým srovnáním, jak by mohla vypadat nejdražší jedenáctka složená z přestupů této zimy. Hodnota této sestavy by byla úctyhodných 361,2 milionů eur.
Reklama
Reklama

Největším přesunem letošního ledna byla změna klubových barev srbského střelce Dušana Vlahoviče. Dvaadvacetiletý talent dal sbohem Fiorentině a za 81,6 milionů eur posílil Starou dámu.

Na Ostrovech se zase v závěru okna hojně mluvilo o příchodu Luise Díaze z Porta do Liverpoolu. Vytoužená posila Jürgena Kloppa byla vábena již v létě, ale smlouva se nakonec dočkala podpisů až nyní.

Emoce vyvolala také čerstvá posila Barcelony. Španělský legionář Ferran Torres zamířil za 55 milionů eur z Manchesteru City na adresu, která se v této sezóně herně i výsledkově trápí, navíc v klubové pokladnici se usadilo značné mínus.

Brankář: Maduka Okoye - 5 milionů eurLevý obránce: Kieran Trippier - 15 milionů eurStřední obránce: Dan Burn - 15 milionů eurStřední obránce: Vitaly Mykolenko - 23,5 milionů eurLevý obránce: Lucas Digne - 30 milionů eurPravý záložník: Ferran Torres - 55 milionů eurStřední záložník: Rodrigo Bentancur - 19 milionů eurStřední záložník: Bruno Guimaraes - 42,10 milionů eurLevý záložník: Luis Diaz - 45 milionů eurÚtočník: Chris Wood - 30 milionů eurÚtočník: Dusan Vlahovic - 81,6 milionů eur

Zdroj: sportskeeda.com