eFotbal

Jak najít nejlepší ceny vstupenek na fotbal v evropských ligách? Porovnání lístků...

Jak najít nejlepší ceny vstupenek na fotbal v evropských ligách? Porovnání lístků...
Jak najít nejlepší ceny vstupenek na fotbal v evropských ligách? Porovnání lístků...Flashscore
Cestování je vždy v módě a pro každého člověka se v této představě objevují různé prvky, od počtu módních butiků až po čistotu pláží. Sportovní fanoušci, zejména ti fotbaloví, kteří cestují po městech a zemích, chtějí navštívit zápasy nejlepších fotbalových lig. Každý rozumný fanoušek však chce nejen uspokojit své potřeby, ale také ušetřit rozpočet. V tomto článku se podíváme na možnosti výhodného nákupu fotbalových lístků na evropské ligy. Nuže, milí čtenáři, pojďme si nyní ujasnit nuance!
Reklama
Reklama

Ligy a ceny

Jako první příklad si vezměme nejpopulárnější britský klub, Liverpool. Tady je nejlepší způsob, jak porovnat ceny vstupenek na fotbal.

Příští zápas Premier League odehraje Liverpool 6. srpna proti Fulhamu. Zápas se odehraje na stadionu Craven Cottage v Londýně. Klikněte! Podle webových stránek "Ticket2.com" bude vstupenka stát 325 €. Níže u každého zápasu najdete cenu za letenku + hotel nebo za letenku + hotel + let. Webové stránky "P1 Travel" nabízejí cenu 299 €, která potěší mnohem více. V první řadě si společnost "GO Sport Travel", oficiální partner Putney End, řekne o 200 €. za vstupenku. 

Při hledání objektivního hodnocení si vezměme vzdálenější datum zápasu - 15. srpna. Zápas s Crystal Palace se odehraje na domácím stadionu Anfield. Zde je nejlevnější možností "Ticket2.com" za 228 €. Další je "P1 Travel" a 239 €. Na posledním místě se umístila kdysi vedoucí webová stránka "GO Sport Travel" s 500 €. I když velký vliv na cenu má v tomto případě prodej vstupenky přes nepřímého zástupce a oficiální místa v sále. Dvacátého druhého srpna se Manchester United utká na stadionu Old Trafford s Liverpoolem. "GO Sport Travel" nabízí cenu za střetnutí ve výši 600 €. "P1 Travel" uvádí cenu 431 € a "Ticket2.com" 343 €. V ostatních termínech je cenová situace podobná, takže se vyplatí koupit vstupenky na anglickou ligu přes "Ticket2.com".

Druhým srovnávacím vzorkem je neméně populární španělská La Liga. Podívejme se na podrobnosti o zápase klubu Barcelona. Zápas o trofej Joana Gumperta s Romou na domácím Camp Nou se uskuteční 6. srpna a vstupenky jsou již vyprodané. Volná místa zůstávají i na zápas podobného statusu proti Pumas, který se odehraje 7. srpna na stejném stadionu. Nemáte na výběr, protože jediné dostupné jízdenky jsou na portálu "P1 Travel" za 47 €. Zápas již v pořadí La Ligy 13. srpna proti Rayo Vallecano od Ticket2.com vás bude stát 130 €, od "P1 Travel" 95 €. Z nejbližších zbývajících vstupenek je na programu střetnutí s Realem Valladolid 28. srpna. Na platformě Ticket2.com získáte místo za 130 € a na platformě "P1 Travel" za 71 €. Chcete-li se tedy podívat na španělskou ligu, měli byste si na rozdíl od anglické ligy rezervovat místo mnohem dříve. Za druhé, v tomto případě se doporučuje důvěřovat společnosti "P1 Travel", a to na základě množství nadcházejících zápasů.

Třetí ukázkou je německá Bundesliga a klub Borussia Dortmund. Zápas o postavení v Bundeslize je naplánován na 6. srpna na domácím stadionu Signal Iduna Park proti Bayeru Leverkusen. Na webu "P1 Travel" je cena uvedena na 143 € a na webu "Ticket2.com" na 138 €. Rozdíl je zanedbatelný a obě společnosti jsou na základě předchozích zjištění důvěryhodné. Stojí za zmínku, že společnost "GO Sport Travel" se prodejem letenek dlouhodobě nezabývá, k čemuž není žádný zjevný důvod. Na zápas s Freiburgem, který se hraje 12. srpna, nejsou k dispozici žádné vstupenky. Na zápas s Werderem Bremen, který se hraje 20. srpna na stejném místě, je třeba zaplatit 215 € u "P1 Travel" a 157 € u "Ticket2.com". Druhého září se uskuteční zápas proti Hoffenheimu. Cena 215 € na webu "P1 Travel" a 157 € na "Ticket2.com". Ostatní zápasy jsou někdy cenově výhodnější u "P1 Travel", ale většinu vstupenek prodaných společností "Ticket2.com" vyhrála německá strana. Musíte si však dát pozor na situaci, protože cena závisí na měsíci konání akce a stavu zápasu.

Závěr

Náš výzkum se blíží ke svému logickému závěru a my bychom na základě tohoto srovnání rádi vyvodili několik závěrů. Mezi webovými stránkami pro prodej vstupenek na tři analyzované a nejvyhledávanější evropské ligy vítězí především "Ticket2.com". Tato švédská společnost, která působí na trhu od roku 2006, se vyznačuje spolehlivostí a neutralitou mezi kupujícím a prodávajícím. Ceny na těchto webových stránkách jsou nejpřiměřenější. Tržiště "P1 Travel", přestože bylo založeno nedávno, teprve v roce 2022, je důstojným konkurentem vítěze. Někdy mají nejnižší ceny vstupenek. Jak se říká, volba každého fanouška je ovlivněna jeho vlastní situací. Mimochodem, na "P1 Travel" si můžete koupit vstupenky nejen na fotbal, na rozdíl od "Ticket2.com", ale také na další sportovní a dokonce i hudební události.

Za druhé, pro získání nejlepších nabídek je lepší rezervovat si místa na zápasy s předstihem, nejlépe tři měsíce předem. Zápasy klubů, které jsou na výsluní fotbalového světa, mohou být vyprodány rychlostí střely. 

Pokud chcete podrobnější analýzu cen vstupenek, včetně dalších evropských lig a klubů, podívejte se na webové stránky, které nám pomohly dokončit tento přehled. Snadno zde najdete všechny potřebné informace o termínech, místech konání, dostupnosti vstupenek, nabídkách jednotlivých trhů atd. Cestujte, milujte fotbal a používejte důvěryhodné webové stránky.