eFotbal

Jak si vedli Souaré, Tamm a spol.? Zatím je vše v pořádku, plní naše očekávání, hodnotí posily Bakoš

Jak si vedli Souaré, Tamm a spol.? Zatím je vše v pořádku, plní naše očekávání, hodnotí posily Bakoš
Jak si vedli Souaré, Tamm a spol.? Zatím je vše v pořádku, plní naše očekávání, hodnotí posily BakošFlashscore
Plzeň v prvním utkání zimní přípravy porazila doma druholigový Žižkov 2:0. Západočechy poslal v souboji Viktorií do vedení na konci první půle Matěj Vydra a pojistku přidal v polovině druhého dějství nejlepší týmový střelec sezony Pavel Šulc. Plzeňští v součtu s koncem podzimní části poosmé za sebou neprohráli a v posledních šesti zápasech zvítězili.
Reklama
Reklama

Trenér Západočechů Miroslav Koubek prostřídal téměř dvě jedenáctky, pouze mezi tyčemi odchytal celý zápas navrátilec Martin Jedlička. V dresu třetího týmu prvoligové tabulky se představily i všechny dosavadní zimní posily Lukáš Červ, Matěj Valenta, Cheick Souaré a Alex Tamm, který je ve Viktorii na zkoušce.

"Všichni naskočili do zápasu a každý z nich odehrál poločas. Mají za sebou náročný týden, který byl velmi intenzivní a udělalo se spoustu práce. Jsou tu samozřejmě krátce, seznamují se s kabinou. Zatím je vše v pořádku, plní naše očekávání," citoval klubový web slovenského asistenta trenéra Viktorie Marka Bakoše.

Plzeň pokořila Žižkov zásluhou Vydry se Šulcem, Pulkrab sestřelil Táborsko, Jablonec naděloval

Stínem zápasu bylo pro Plzeňské vynucené střídání Jana Sýkory kvůli zranění už během první půle. "Panuje spokojenost s celým prvním tréninkovým týdnem, který jsme dnes zakončili. V zápase jsme si vytvořili hodně šancí, dali dva góly a dotáhli jej k vítězství," řekl Bakoš.

"Ale trochu to pokazila skutečnost, že musel v prvním poločase pro zranění kolena střídat Honza Sýkora. Zatím nemáme přesné informace. Teď jej čekají vyšetření a doufáme, že to snad nebude vážné," přál si bývalý útočník Viktorie.

Foto: FC Viktoria Plzeň