eFotbal

Janoušek objevu Cissému červenou nevyčítal. Mohla za to přemíra snahy, touha po triumfu a bojovnost

Janoušek objevu Cissému červenou nevyčítal. Mohla za to přemíra snahy, touha po triumfu a bojovnost
Janoušek objevu Cissému červenou nevyčítal. Mohla za to přemíra snahy, touha po triumfu a bojovnostFlashscore
Sparťanské béčko je v jarní části F:NL po výměně hlavního trenéra velmi přesvědčivé a z posledních šesti zápasů vytěžilo pět triumfů a jeden remízový výsledek s vedoucí Karvinou.
Reklama
Reklama

I díky tomu opustili svěřenci kouče Petra Janouška nelichotivé předposlední místo a aktuálně jsou k zastižení na sedmé příčce. Jejich cestu nezastavil ani šestý Varnsdorf, který v metropoli padl 0:2.

Podle Miroslava Holeňáka vyhrála Sparta B zcela zaslouženě, s čímž souhlasil i šéf vítězné družiny, kterou čeká v sobotu výjezd na půdu posledního Třince.

"Druhá liga je náročná a vyrovnaná soutěž. Vážím si toho, kam se kluci posunuli, tvrdě na sobě pracují. Některé výkony ještě sice nejsou zcela podle našich představ, přesto jsem moc rád, že jsme posledních pět kol takhle dobře zvládli," liboval si webem sparta.cz citovaný nástupce Michala Horáka.

Třetí gól za rezervu zaznamenal dvaadvacetiletý senegalský středopolař Pape Amath Cissé, jenž tak skóroval v březnu, v dubnu i v květnu. Za škraloup však jde považovat jeho vyloučení...

"Cissé byl vyloučen po druhé žluté kartě, což zapříčinila možná až přemíra snahy, touha po vítězství a bojovnost. Nicméně mu to vyčítat nebudu, podal dobrý výkon. Že padla druhá žlutá karta, to k fotbalu patří," obhajoval osmačtyřicetiletý kouč zimní posilu z francouzského celku Bourges Foot 18.

Mladík dosud zasáhl do osmi druholigových duelů a je možné, že bude během letní přípravy usilovat o vstup do letenského áčka Briana Priskeho.

Jeden z mnoha rekordů Bicana byl vymazán. A zařídil to kapitán Bohemians Praha 1905