eFotbal

Jaroš usedne na lavičku Liverpoolu, Alissona znovu zradil sval

Jaroš usedne na lavičku Liverpoolu, Alissona znovu zradil sval
Jaroš usedne na lavičku Liverpoolu, Alissona znovu zradil svalFlashscore
Alisson Becker bude Liverpoolu v dnešním utkání proti Bournemouthu chybět a mezi tři tyče se poprvé v sezoně postaví Caoimhín Kelleher. Krýt záda mu bude český brankář Vítězslav Jaroš. Co se Alissona týče, o vážnější problém by se jednat nemělo.
Reklama
Reklama

Pokud Alisson Liverpoolu chyběl, ve více než polovině případů se jednalo o svalový problém. Loni laboroval delší čas právě se stehenním svalem, který si poranil i nyní.

"Má mírný problém opět se svým svalem. Stalo se to už před zápasem v Miláně, ale po něm to cítil ještě více," zmínil na tiskové konferenci trenér Liverpoolu Arne Slot.

Příležitost tak podle očekávání dostane Caoimhín Kelleher, který poslední soutěžní duel za tým odchytal v dubnu, kdy Reds padli s Atalantou v rámci Evropské ligy. Od té doby chytal pouze za reprezentaci Irska.

"Alisson netrénuje s týmem a je zřejmé, že bude chytat Kelleher. Slot nyní musí využít touhu dvojky po chytání a utvrdit jej v tom, že Liverpool je pro něj správným týmem. To vše především po tom, co v létě toužil odejít do Leicesteru," uvedl Vinny O´Connor ze Sky Sports News během tréninku Liverpoolu.

Zranění Alissona znamená také to, že na pozici dvojky se minimálně pro dnešní domácí zápas s Bournemouthem přesune český gólman Vítězslav Jaroš.