eFotbal

Jedenáct známých útočníků, kteří v této sezoně FORTUNA:LIGY stále nerozvlnili síť

Jedenáct známých útočníků, kteří v této sezoně FORTUNA:LIGY stále nerozvlnili síť
Jedenáct známých útočníků, kteří v této sezoně FORTUNA:LIGY stále nerozvlnili síťFlashscore
I když je FORTUNA:LIGA přesně ve třetině své základní části, na tuzemské mapě se pořád najde spousta známých útočníků, kterým se ještě nepodařilo zapsat do střelecké listiny.
Reklama
Reklama

Hradecký Matej Trusa, ostravský Ladislav Almási, plzeňský René Dedič, pardubický Ondřej Chvěja či jablonečtí Dávis Ikaunieks a Vojtěch Patrák na přesný zásah čekají také, nicméně kvůli zranění či konkurenci toho dosud mnoho neodehráli.

Do našeho seznamu jsme zařadili pouze útočná tykadla, která zasáhla minimálně do poloviny zápasů a na svých kontech mají alespoň pět startů.

Všech deset střetů z níže uvedeného výběru absolvoval pouze sedmatřicetiletý pardubický veterán Pavel Černý. Zatímco v uplynulém ročníku skóroval čtyřikrát, v rozběhlé sezoně ještě 624 minut důvěry v žádný střelecký úspěch nepřetavil.

Zarážející jsou i slabá ofenzivní čísla libereckému tandemu Imad Rondič a Michael Rabušic. Exreprezentant je v současnosti na stadionu U Nisy náhradníkem a jako žolík se mu podařilo nasbírat pouze 83 minut. Na tak velké jméno žádná sláva.

Více se v tomto směru jistě čekalo také od letní posily Dynama Tomáše Zajíce, jenž nedávno zazářil v MOL Cupu, nicméně na první ligovou trefu na jihu Čech stále čeká. A to už šel do akce pětkrát a jeho šéf Jozef Weber mu poskytl 300 minut herního času.

Příliš si v tomto směru nemůže vyskakovat ani Václav Jurečka, který se díky minulé sezoně ve Slovácku vybojoval reprezentační pozvánku. V předkolech EKL sice udeřil dvakrát, nicméně v české lize zatím na své plodné časy z Uherského Hradiště pod Martinem Svědíkem nenavázal.

11 známých útočníků, kteří v této sezoně FORTUNA:LIGY ještě neskórovali:

Pavel Černý (Pardubice) - 10 startůImad Rondič (Liberec) - 9 startůFortune Bassey (Plzeň) - 6 startůErik Prekop (Bohemians Praha 1905) - 6 startůJan Silný (Zlín) - 6 startůMichael Rabušic (Liberec) - 6 startůOndřej Šašinka (Slovácko) - 5 startůFilip Vecheta (Slovácko) - 5 startůDaniel Fila (Teplice) - 5 startůVáclav Jurečka (Slavia) - 5 startůTomáš Zajíc (České Budějovice) - 5 startů

Nejkvalitnější zahraniční materiál v českém prostředí? TOP 5 aktuálně nejlepších cizinců FORTUNA:LIGY