eFotbal

Jedna z důležitých postav Žižkova žádný nešvar ve Viktorii nevidí: Všichni věříme, že třetí liga už brzy platit nebude

Jedna z důležitých postav Žižkova žádný nešvar ve Viktorii nevidí: Všichni věříme, že třetí liga už brzy platit nebude
Jedna z důležitých postav Žižkova žádný nešvar ve Viktorii nevidí: Všichni věříme, že třetí liga už brzy platit nebudeFlashscore
Před lety pomohl dostat Jiří Smrž jihočeské FC Táborsko ze šesté nejvyšší soutěže až do druhé ligy, v poslední době už však pomáhá jiné fotbalové značce.
Reklama
Reklama

Majitel společnosti Aston je jedním z hlavních partnerů třetiligové Viktorie Žižkov, kterou by rád viděl v příštím roce opět ve FNL.

Co se mu nyní ve Viktorii výrazně nelíbí? "Že áčko hraje jen třetí ligu. Ale všichni věříme, že to už brzy platit nebude. Jinak musím říct, a myslím, že se ve fotbale pohybuji už dlouho, že ve Viktorce žádný velký nešvar, nebo problém, nevidím. Naopak, vidím tu snahu pohnout s mládeží, pohnout s tréninkovým centrem. Vím, že to nebude hned. Někdo vám jenom říká, že něco není, protože to nejde. Tady vidím snahu to posouvat dopředu a řešit to," pochvaloval si v interview pro fkvz.cz důležitý sponzor žižkovského celku, jehož barvy obléká v žákovské kategorii i jeho potomek.

Tým, který v létě převzali Václav Kotal s Michalem Šmardou, odstartoval do ČFL výborně a navíc vybojoval postup i v MOL Cupu. Člen dozorčí rady je s takovým vstupem do nového soutěžního ročníku 2022/2023 spokojen.

"Jsem moc rád, že se nám podařilo dobře vykročit. Ale i ČFL má svá úskalí. Navíc, když těch 30 zápasů zvládnete, čeká vás na konci ještě ošidná baráž. Je před námi ještě hodně práce, ale věřím, že to společně zvládneme," uzavřel optimisticky naladěný funkcionář klubu z Prahy 3, jehož béčka nově vede Jiří Novotný.

Kauza Dukla? V klubu o tom nikdo nic neví, ale mohla to být sólo akce Šrámka, říká Vízek. Z čeho má největší strach?