eFotbal

Jeřábek se vrátil na známé místo. S Žofčákem a Van Kesselem se budou snažit zachránit Michalovce

Jeřábek se vrátil na známé místo. S Žofčákem a Van Kesselem se budou snažit zachránit Michalovce
Jeřábek se vrátil na známé místo. S Žofčákem a Van Kesselem se budou snažit zachránit MichalovceFlashscore
Momentálně poslední celek slovenské nejvyšší soutěže Zemplín Michalovce v posledních dnech neposílil pouze třicetiletý nizozemský útočník Gino van Kessel.
Reklama
Reklama

Do kádru trenéra Marka Petruše zaplul také jeho vrstevník Michal Jeřábek, jenž se tak vrátil do známého prostředí, neboť oblékal žlutomodrý dres Zemplínu také v podzimní části uplynulé sezony 2022/2023.

Tehdy nastoupil do všech 17 zápasů, odehrál 1470 minut a připsal si jednu branku a šest žlutých karet, s tím, že druhou polovinu ročníku následně strávil ve Zlíně.

I když byl bývalý zadák kazašského Aktobe během letní přestávky spojován také s odchodem do polského prostředí (psali jsme o testech ve Slasku Wroclav), nakonec se znovu rozhodl pro naše východní sousedy.

Janošek s Koscelníkem přišli o trenéra, který si je přivedl do druhé nizozemské ligy

"Potřebovali jsem vyztužit naše zadní řady zkušeným hráčem. Jeřábek někým takovým jednoznačně je a navíc zdejší prostředí, město i spoluhráče velmi dobře zná, takže nebude potřebovat žádný čas na aklimatizaci," uvedl na oficiálních stánkách MFK kouč Petruš.

Smlouva se podepsala do konce kalendářního roku. "Hledali jsme středního obránce ze Slovenska nebo z Česka, aby nebyl problém s jazykovou bariérou. Jsem přesvědčen, že Michal zlepší naši defenzivu a bude platným hráčem stejně jako loni," doplnil šéf lavičky.

Dle samotného bývalého hráče Dukly, Teplic i Jablonce se vše událo velmi rychle. "Věřím, že přinesu do týmu potřebnou kvalitu a bude se nám dařit hlavně jako mužstvu, protože zatím se příliš bodů nezískalo a v tabulce jsme dole," připomněl na mfkzemplin.sk čerstvý třicátník.

Staronový spoluhráč již čtyřicetiletého exsparťana Igora Žofčáka si bude moci odbýt první start v novém ročníku již v sobotním domácím klání se Spartakem Trnava. 

Nejlepší kanonýr ČFL opouští Kolín, Jun domluvil Sodomovi posun o schod výš do Viktorie Žižkov