eFotbal

Jestli chceme myslet na titul a my na něj myslíme, tak je jedno, který soupeř k nám přijede, zaznívá ze sparťanské kabiny

Jestli chceme myslet na titul a my na něj myslíme, tak je jedno, který soupeř k nám přijede, zaznívá ze sparťanské kabiny
Jestli chceme myslet na titul a my na něj myslíme, tak je jedno, který soupeř k nám přijede, zaznívá ze sparťanské kabinyFlashscore
Šlágrem 29. kola Fortuna ligy bude jistě duel mezi třetí Spartou a čtvrtým Slováckem. Podle ohlasů z Letné si jdou sparťanští stále za titulem a nehledí na to, kdo k nim přijede.
Reklama
Reklama

„Slovácko je na vítězné vlně. Přijede tým, který se chce prát o nejvyšší pozice. Je to velmi dobrý tým, mají dobrého trenéra. Očekávám krásné utkání před pořádnou kulisou,“ konstatoval asistent trenéra Sparty Luboš Loučka, jehož slova nabídl web ceskenoviny.cz.

„Jestli chceme myslet na titul a my na něj myslíme, tak je jedno, který soupeř k nám přijede. Když nezvládneme tenhle zápas, tak se to výrazně zkomplikuje. Slovácko jdeme porazit,“ s přesvědčením dodal.

Na Letné to bude těžké, říkají s pokorou v Uherském Hradišti. „Na Spartě to vždy bývá těžké a nyní obzvlášť. Letenští se rozjeli, mají za sebou vítěznou sérii a formu před finišem ligy. My máme vykartované dva stabilní hráče defenzivy a tak šanci ukázat se dostanou jiní,“ posteskl si na webu ČTK asistent trenéra Slovácka Jan Palinek.

„Síla Sparty spočívá převážně ve hře dopředu. My musíme hrát vzadu dobře pozičně, vyplňovat prostory a využít každou příležitost k brejkům. Jako generálku na finále domácího poháru to nebereme, teď hrajeme o ligové body a nejméně jeden bychom si rádi odvezli domů,“ citoval web ceskenoviny.cz slova Palinka.

Zdroj: sparta.cz, fcslovacko.cz, ceskenoviny.cz