eFotbal

Jihočeši testují mladého Němce, který dosud zkoušel prorazit v Mainzu a Admiře Wacker

Jihočeši testují mladého Němce, který dosud zkoušel prorazit v Mainzu a Admiře Wacker
Jihočeši testují mladého Němce, který dosud zkoušel prorazit v Mainzu a Admiře WackerFlashscore
U jihočeského kormidla zatím zůstává trenérský tandem Jiří Lerch a Jiří Kladrubský, s tím, že rozhodující slovo ve volbě nového hlavního kouče áčka Dynama bude mít budoucí majitel, s nímž se má nyní intenzivně jednat.
Reklama
Reklama
Kdo je a co vše má za sebou Kisseidou, který by měl za pár dní posílit napodruhé Pardubice?

Dvojice, která v Českých Budějovicích dokončila podzim, přivítala na úvodním tréninku roku 2024 i novou tvář v podobě dvaadvacetiletého německého útočníka Jakoba Tranzisku, který dorazil na jih země na zkoušku.

Vytáhlý forvard, jenž dorostl do výšky 190 centimetrů, začínal mezi dospělými v nižších německých soutěžích, když oblékal dres rezervu Mainzu 05.

V létě 2022 se přesunul do rakouského prostředí, kde se ho ujal tamní druholigový celek FC Admira Wacker Mödling, který ho loni na podzim využil celkem jedenáctkrát.

Hradci pořád chybí Heidenreich. Nechceme panikařit a přivádět hráče, jejichž typologii už v týmu máme, říká Sabou

Mladík se střelecky prosadil v rámci jednapadesáti minut v Rakouském poháru a výrazně dal o sobě vědět také v posledním podzimním kole, když pomohl dvěma přesnými zásahy popravit Stripfing.

Pakliže rodák z Coburgu, jehož tržní cena je podle transfermarkt.com zhruba 5 milionů korun, opravdu vymění Datenpol Arenu za Střelecký ostrov, mladý slovenský zadák Ján Murgaš přijde o spoluhráče.

První duel čeká Tranzisku za devět dní na Složišti proti Vysočině Jihlava. Českobudějovičtí dosud mají v zimní přípravě naplánovaná dvě utkání a jednají o případném soustředění. Jarní část první ligy zahájí Dynamo 10. února zápasem proti Baníku Ostrava.

Jestlipak bude v nominaci i Tranziska? Pokud by k tomu došlo, znamenalo by to, že na testech uspěl a že mu byla nabídnuta smlouva.

Střelecký ostrov opouštěl ve zlém, z regionu ale nezmizí. Zimní přípravu začne Hora v barvách Táborska