eFotbal

Jorge Mendes začal činit kroky, aby Ronaldo oslavil ve strukturách Juventusu i osmatřicáté narozeniny...

Jorge Mendes začal činit kroky, aby Ronaldo oslavil ve strukturách Juventusu i osmatřicáté narozeniny...
Jorge Mendes začal činit kroky, aby Ronaldo oslavil ve strukturách Juventusu i osmatřicáté narozeniny...Flashscore
Dlouholetý portugalský reprezentant Cristiano Ronaldo (36) je díky číslům sledovanosti velmi vděčným mediálním terčem a o jeho možném odchodu z Juventusu se permanentně mluví i píše již po jeho první absolvované sezoně v Serii A.
Reklama
Reklama

Sám bývalý gólostroj Sportingu Lisabon, Manchesteru United i Realu Madrid ale údajně projevil zájem i nadále pokračovat na Juventus Stadium, kde jsou doma slovutní Bianconeri.

Jak vyšlo na stránkách La Gazzetta dello Sport, Ronaldův agent Jorge Mendes již oslovil vedení Juve s požadavkem na prodloužení současné pracovní dohody až do 30. června 2023, což by znamenalo, že by mohl CR7 ve službách italského giganta oslavit i osmatřicáté narozeniny.

Nynější kontrakt mu na stávající adrese totiž vyprší již po následující sezoně, v létě 2022.

Společně s Patrikem Schickem zatím nejlepší střelec Eura sice zaznamenal během tří let v Juve 101 soutěžních branek, nicméně problémem do budoucna by mohl být jeho nemalý roční plat dosahující výše 31 milionů eur.

Zájemci o jeho osobu by se našli a to i v Ronaldově pokročilém sportovním věku. Nicméně jak Manchester United, tak Paris Saint-Germain, ho neplánují lanařit před ukončením jeho současné smlouvy.

P.S.: V Turíně usazená Stará dáma začala být čerstvě mimochodem spojována i se zkušenou dvojicí Miralem Pjanič a Samuel Umtiti, se kterou přestal Ronald Koeman počítat na katalánském Camp Nou.

Pochettino na něj nedosáhl. Obránce Brightonu dal PSG košem a těší se na přesun do Londýna

Zdroj: sport.sk