eFotbal

Jugas se gólem podílel na výhře Cracovia v Polsku, Květ hlásí v belgické lize už druhou trefu

Jugas se gólem podílel na výhře Cracovia v Polsku, Květ hlásí v belgické lize už druhou trefu
Jugas se gólem podílel na výhře Cracovia v Polsku, Květ hlásí v belgické lize už druhou trefuFlashscore
Fotbalisté polského mistra Jagielonnie Bialystok utrpěli v 5. ligovém kole první porážku. Na domácím hřišti podlehli Cracovii Krakov 2:4. Podílel se na tom vyrovnávacím gólem na 2:2 i český obránce Jakub Jugas a pro dvaatřicetiletého fotbalistu, který odešel do Krakova před třemi lety ze Slavie, to byl teprve druhý gól v polské nejvyšší soutěži.
Reklama
Reklama

Dvě branky vítězů vstřelil Fin Kallman, na ten druhý mu přihrál další exslávista Van Buren. Cracovia postoupila v neúplné tabulce na první místo, Bialystok po úterním vyřazení z Ligy mistrů od norského klubu Bodö/Glimt připravil svým fanouškům další zklamání. Za domácí odehrál 76 minut Michal Sáček.

FANOUŠCI WEST HAMU SI NEBEROU SERVÍTKY: PROSÍM, AŤ UŽ COUFAL NIKDY NEHRAJE, JE ZRALÝ NA NÁVRAT DO ČESKA. SOUČEK U NICH NEMÁ BUDOUCNOST

Český záložník Roman Květ vstřelil v belgické fotbalové lize už druhý gól. Hráč, který přišel na hostování z Plzně, pomohl nováčkovi Denderu k remíze 3:3 na hřišti St. Truidenu.

Fotbalisté Denderu jsou zatím překvapením soutěže. Ještě neprohráli, na kontě mají dvě výhry a dvě remízy, což je v neúplné tabulce řadí na druhé místo. Druhý nováček Beerschot prohrál doma v dramatické přestřelce s Genkem 3:4 a v tabulce je poslední.

Polská liga - 5. kolo:

Bialystok - Cracovia Krakov 2:4 (za hosty gól Jugas)

Belgická liga - 4. kolo:

Beerschot - Genk 3:4, St. Truiden - Dender 3:3 (za hosty gól Květ)