eFotbal

Jurásek? Po Polsku se na něj pěly ódy, ale byl to zatím jen jeden zápas, upozorňuje Jankulovski. Co je jeho velká výhoda?

Jurásek? Po Polsku se na něj pěly ódy, ale byl to zatím jen jeden zápas, upozorňuje Jankulovski. Co je jeho velká výhoda?
Jurásek? Po Polsku se na něj pěly ódy, ale byl to zatím jen jeden zápas, upozorňuje Jankulovski. Co je jeho velká výhoda?Flashscore
Před patnácti měsíci si Slavia pořizovala dvaadvacetiletého krajního beka Davida Jiráska z Mladé Boleslavi za sumu okolo 24 milionů korun.
Reklama
Reklama

Po roce a čtvrt v Edenu se odchovanec Zbrojovky Brno dostal do národního mužstva a podle specializovanému serveru transfermarkt.com už jeho současná tržní cena přehoupla přes 70 milionů, což je velký progres.

Šestačtyřicetiletý internacionál se 78 mezinárodními starty Marek Jankulovski hru i vývoj svěřence Jindřicha Trpišovského uznává, ale ohledně velké kariéry by ještě byl opatrný...

"Je to mladý hráč, má velký potenciál, působí ve velkém klubu, hraje a pravděpodobně bude hrát evropské poháry, navíc je levák, což je dneska velká výhoda. Po zápase proti Polsku se na něj pěly ódy, ale byl to zatím jen jeden zápas...," uvedl v interview pro Livesport Zprávy bývalý hráč Neapole, Udinese i AC Milán, který hrál na stejném postu jako Jurásek.

V doznívající sezoně 2022/2023 odehrál hráč s třiatřicítkou na dresu za sešívané "S" 41 soutěžních duelů. Jestlipak zůstane ve Vršovicích také v příštím ročníku?

Už mě štvou řeči o tom, kdo kde Spartě zase pomohl. Reálná cena Kuchty bude ještě vyšší, říká Němeček

Foto: SK Slavia Praha