eFotbal

Jurásek to schytává. Horšího hráče jsme tu neměli, hořekují fanoušci Benfiky. Klapne Olympique Marseille?

Jurásek to schytává. Horšího hráče jsme tu neměli, hořekují fanoušci Benfiky. Klapne Olympique Marseille?
Jurásek to schytává. Horšího hráče jsme tu neměli, hořekují fanoušci Benfiky. Klapne Olympique Marseille?Flashscore
O nepříjemné situaci exslávisty Davida Juráska se mluví už pár dní. Jeho podzim v Benfice měl od ideálu daleko, portugalský gigant navíc touží přivést dalšího hráče na stejnou pozici. Nahlas se tak hovoří o hostování. I proto, že fanoušci se k Čechovi obrátili zády.
Reklama
Reklama

Mezi prvními zájemci se vynořilo francouzské Lens. Tradiční klub, který se v posledních letech trochu nečekaně zařadil mezi francouzskou špičku a v podzimní části se dokonce objevil ve skupinové fázi Ligy mistrů.

Kromě bývalého klubu Vladimíra Šmicera se však objevuje zvučnější zájemce, i tentokrát z Francie. 

Obnovený zájem měl být slavný Olympique Marseille. Není to náhoda, českého obránce totiž klub z jihu Francie chtěl už v létě.

Tuto informaci přinesl portugalský portál A Bola. Ten také dodává, že by se jednalo o půlroční hostování, ve kterém by francouzský klub pokryl celý Juráskův plat, navíc by Portugalci rádi dostali nějaké peníze za hostování jako takové.

Jurásek v problémech. Závěr podzimu mu vůbec nevyšel, Benfica už našla náhradu

Budoucnost Juráska v Benfice tedy nevypadá růžově. A to i proto, že se proti němu obrátili fanoušci. 

Na jednom z diskuzních fór se příznivci Marseille dotazovali, co by vlastně získali. A odpovědi srdcařů z Benfiky byly vesměs negativní.

„Podle mě to je jeden z nejhorších hráčů, kterého jsem v našem dresu viděl. A to ani nehrál tolik. Dodnes nechápu, proč byl tenhle kluk pro klub dobrou volbou. To, že se ho snažíme zbavit, je všeříkající,“ zní jeden z komentářů.

Jiný nebyl o nic pozitivnější: „Byl příšerný, zjevně mu chybí absolutní fotbalové základy. Neměl tolik šancí se ukázat, ale v těch několika minutách, které odehrál, byl více než hrozný.“

Aubameyangův návrat do Ligue 1 po deseti letech se povedl, lepšího gólového asistenta soutěž nezná