eFotbal

Kam teď? Bayern je prý už passé. O Ronalda se nově údajně bijí londýnská Chelsea a římské AS

Kam teď? Bayern je prý už passé. O Ronalda se nově údajně bijí londýnská Chelsea a římské AS
Kam teď? Bayern je prý už passé. O Ronalda se nově údajně bijí londýnská Chelsea a římské ASFlashscore
Už déle se v zákulisí hovoří o tom, že Cristiano Ronaldo není spokojený s aktivitou Manchesteru United v aktuálním přestupovém období.
Reklama
Reklama

Faktem zůstává, že „Rudí ďáblové“ dosud nepředstavili ani jednu posilu, zatímco v mezičasu naopak klub opustili hráči jako Paul Pogba, Nemanja Matič, Juan Mata či Jesse Lingard.

Novým trenérem Manchesteru United se stal Nizozemec Erik ten Hag, který ale v následujících týdnech rozhodně bude od vedení požadovat nákup nových fotbalistů. Konec konců se stačí podívat na dva velké rivaly klubu z Old Trafford.

Manchester City nedávno získal do svého kádru norského kanonýra Erlinga Haalanda a Liverpool též posilnil svou ofenzívu koupí Darwina Núñeze z Benficy. Pokud chce být mužstvo Erika ten Haga v další sezóně konkurenceschopné, tak bude muset také přivést do své kabiny nějaké nové akvizice.

ZÁJEM HLÁSí CHELSEA i AS ŘÍM

V uplynulém týdnu se v souvislosti s Cristianem Ronaldem mluvilo hlavně o zájmu ze strany Bayernu Mnichov. Vedení bavorského klubu ale v posledních dnech popřelo jakoukoliv snahu o získání sedmatřicetiletého Portugalce.

Server The Athletic však přišel s novou informací, která mluví o tom, že do boje o útočníka Manchesteru United překvapivě vstoupila londýnská Chelsea.

Nový majitel „The Blues“ Todd Boehly se měl v Portugalsku střetnout s agentem portugalské megastar Jorgem Mendesem, přičemž hlavním tématem jejich jednání měla být právě budoucnost bývalého hráče Realu Madrid či Juventusu.

Podle italských médií zase Jorge Mendes obdržel nabídku o služby svého klienta z AS Řím. Tomuto případnému přestupu by mohl nahrávat i fakt, že klub z „věčného města“ trénuje Jose Mourinho, kterého Cristiano Ronaldo velmi dobře zná ještě ze působení v Realu Madrid.

Faktem ale je, že rodák z Madeiry má s Manchesterem United platnou smlouvu ještě na další sezónu, přičemž vedení „Red devils“, stejně jako nový trenér Erik ten Hag vícekrát veřejně deklarovali, že s Ronaldovými službami v další sezóně jednoznačně počítají.

Problémem však stále zůstává to, že do kádru Manchesteru zatím nepřibyla ani jedna posila. Dá se přitom očekávat, že čím déle bude klub na přestupovém trhu váhat, tím větší bude šance, že Cristiano Ronaldo nakonec přeci jen po roce Old Trafford opustí.

Zdroj: theathletic.com, Šport.sk

FK Maraton Pelhřimov oslavil 100 let se spoustu fotbalových celebrit. Koller byl zařazen do knihy rekordů