eFotbal

Kamaráde, jdu za tebou, jako by vzkazoval Brabcovi jeho bývalý reprezentační spoluhráč Darida

Kamaráde, jdu za tebou, jako by vzkazoval Brabcovi jeho bývalý reprezentační spoluhráč Darida
Kamaráde, jdu za tebou, jako by vzkazoval Brabcovi jeho bývalý reprezentační spoluhráč DaridaFlashscore
"Kamaráde, jdu za tebou." Toť dojem, jaký máme z přiložené ilustrační fotografie Vladimíra Daridy, která podle nás vypadá jako vzkaz jeho bývalému kolegovi z národního mužstva Jakubu Brabcovi.
Reklama
Reklama

Majitel téměř nevyčerpatelného fyzického fondu působí v německé metropoli osmou sezonu a za tu dobu naskočil do 192 duelů s bilancí 16 branek a 29 gólových asistencí.

I když je pro mnohé ikonou Herty, v tomto ročníku odehrál jen 28 ligových minut a je jasné, že s pozvolna doznívající smlouvou je na odchodu, protože už se s ním na Olympijském stadionu příliš nepočítá.

A podle pondělních informací Kickeru by údajně nepříliš využitého dvaatřicetiletého středopolaře rád vysvobodil řecký Aris Soluň, v jehož obraně působí výše zmíněný bývalý zadák Sparty, Genku či Plzně Jakub Brabec.

Na lednový návrat do kádru Viktorie Plzeň, z níž se do německého prostředí, respektive do Freiburgu, odpíchl, to zatím nevypadá a to i navzdory tomu, že už na ono téma nepochybně mluvil také s šéfem Adolfem Šádkem.

Trojnásobný mistr řecké Super League 1, jenž má v kádru zkušené střelce Iturbeho či Gervinha, by nemusel být vůbec špatnou adresou a to nejen kvůli klima. Tým ze Soluně je aktuálně pět duelů bez prohry a v tabulce mu patří průběžná šestá pozice.

Aris ještě do konce roku 2022 čekají tři soutěžní duely a nový rok se pak otevře v městském derby na horké půdě Paoku. Myslíte, že už by u toho mohl být i český exreprezentant?

TOP 3 nejlepší brankáři šampionátu podle Vaclíka? Lloris se zraněné jedničce Olympiakosu do výběru nevešel