eFotbal

Kanárci oslavují hvězdičku mířící do Realu! Sedmnáctiletý Endrick zařídil Brazilcům výhru nad Mexikem

Kanárci oslavují hvězdičku mířící do Realu! Sedmnáctiletý Endrick zařídil Brazilcům výhru nad Mexikem
Kanárci oslavují hvězdičku mířící do Realu! Sedmnáctiletý Endrick zařídil Brazilcům výhru nad MexikemFlashscore
Sedmnáctiletý útočník Endrick rozhodl gólem v šesté minutě nastavení o vítězství Brazílie v přípravném utkání nad Mexikem 3:2. Pro talentovaného hráče, který v létě přestoupí z Palmeiras do Realu Madrid, to byl třetí reprezentační gól v pátém duelu za národní mužstvo. Zápas v texaském College Station byl pro oba týmy přípravou na nadcházející Copu América v USA.
Reklama
Reklama

Brazilci začali dobře, přestože trenér Dorival Júnior nezařadil do základní sestavy opory jako Viniciuse Júniora, Rodryga či Raphinhu. Po brankách Pereiry a Martinelliho vedli v úvodu druhého poločasu 2:0. Mexičanům se povedlo v nastavení vyrovnat, ale Endrick hlavičkou po centru dalšího střídajícího hráče Viniciuse Júniora stihl dát ještě vítězný gól.

Brazilci budou na jihoamerickém šampionátu útočit na desátý titul, turnaj začne 20. června. Ve středu sehrají další přípravný zápas proti výběru USA, který v sobotu utrpěl debakl 1:5 s Kolumbií.

Přípravné utkání:College Station: Mexiko - Brazílie 2:3 (0:1)Branky: 73. Quiňones, 90.+2 Martínez - 5. Pereira, 54. Martinelli, 90.+6 Endrick.