eFotbal

Karviná vystrkuje růžky. Osmý domácí triumf v řadě ji vystřelil na první místo F:NL a jde za přímým postupem

Karviná vystrkuje růžky. Osmý domácí triumf v řadě ji vystřelil na první místo F:NL a jde za přímým postupem
Karviná vystrkuje růžky. Osmý domácí triumf v řadě ji vystřelil na první místo F:NL a jde za přímým postupemFlashscore
Karviná dokázala před domácím publikem otočit střet s nepříjemnou Chrudimí (2:1) a poprvé v tomto ročníku F:NL se ocitla na prvním místě, na němž vystřídala Příbram, jež se naopak po vloženém 23. kole propadla na třetí místo.
Reklama
Reklama

Kouče MFK Tomáše Hejduška, jenž ještě nenasadil čerstvou slovenskou posilu s bohatými zkušenostmi Jaroslava Mihalíka, potěšili zejména střelci Mikuš a Málek, který rozvlnil síť za hostujícím brankářem Floderem jedenáct minut před koncem z pokutového kopu.

Karvinští sice doma inkasovali po téměř osmi měsících, nicméně příliš mrzet je to nemuselo - před vlastními diváky, jichž však ve středu odpoledne dorazilo do ochozů jen 645, totiž zvítězili již osmkrát za sebou.

"Klukům chci poděkovat. Mužstvo ukázalo obrovskou sílu a není náhoda, že jsme zápas otočili – od první minuty bylo znát, jak moc chceme vyhrát," pronesl na mfkkarvina.cz kouč, jehož mužstvo je spolu s Varnsdorfem druhým nejproduktivnějším celkem celé soutěže hned za Vlašimí.

V neděli pak proběhne v rámci čtyřiadvacátého kola F:NL šlágr prvního s druhým. Na území, kde operují i Žídek, Budínský či Papadopulos, totiž dorazí Líšeň.

"Troufnu si říct, že jsme byli lepším týmem, měli jsme víc šancí. Je jen škoda, že jsme nevyhráli vyšším rozdílem. Byl bych rád, kdybychom se podobným fotbalem prezentovali i v neděli proti Líšni," uzavřel nadřízený Boatenga, Adelekeho či Memiče.

I tady se hraje třetí liga! Pět nejhezčích stadionů v MSFL