eFotbal

Kaša míří po třech letech zpátky na Slovensko. Stane se novou posilou Dunajské Stredy

Kaša míří po třech letech zpátky na Slovensko. Stane se novou posilou Dunajské Stredy
Kaša míří po třech letech zpátky na Slovensko. Stane se novou posilou Dunajské StredyFlashscore
Devětadvacetiletý obránce Filip Kaša míří po třech sezonách v dresu Viktorie Plzeň zpět na Slovensko. Nově se stane hráčem Dunajské Stredy. Slovenský klub se rovněž rozhodl uplatnit opci na Miroslava Káčera, který v městě při hranicích s Maďarskem hostoval taktéž z Viktorie Plzeň. Klub o změnách v kádru informoval na svých webových stránkách.
Reklama
Reklama

Žilinská anabáze na východu Čech definitivně skončila. Jak Filip Kaša, tak Miroslav Káčer od příští sezony nebudou hráči plzeňské Viktorie. Oba hráči do Viktorie Plzeň zamířili v létě 2020 z finančními problémy zmítané Žiliny, která to léto vypustila do české ligy hned několik hráčů. Kromě dvou posil Viktorie Plzeň můžeme zmínit Dominika Holce, či Martina Králika.

Kašu a Káčera si v roce 2020 do Plzně přivedl trenér Adrian Gula, jehož angažmá bylo vedením klubu ukončeno v květnu 2021. Oba hráči se příliš neprosadili pod Gulou ani jeho nástupcem Michalem Bílkem. Kaša odkopal v dresu Viktorie tři sezony, ve kterých zasáhl do 58 zápasů. Káčer v Plzni zůstal sezony dvě a jeho zápasový odpočet se zastavil na čísle 49. Oba hráči vyhráli v sezoně 2021/22 s Plzní titul. Zatímco Kaša do Dunajské Stredy odchází jako volný hráč, na Káčera je slovenským celkem uplatněna opce. Za novými posilami Dunajské Stredy stojí opět Adrian Gula, který slovenský tým přebral loni v létě.