eFotbal

Kat Bayernu Danjuma se ocitl v hledáčku Liverpoolu. Osobnost Villarrealu má nahradit Maného!

Kat Bayernu Danjuma se ocitl v hledáčku Liverpoolu. Osobnost Villarrealu má nahradit Maného!
Kat Bayernu Danjuma se ocitl v hledáčku Liverpoolu. Osobnost Villarrealu má nahradit Maného!Flashscore
Pětadvacetiletý nizozemský křídelník na sebe neupozornil pouze gólem do sítě Bayernu. Jeho statistiky v La Lize jsou velmi velmi solidní a hráč Žluté ponorky přitahuje solidní zájem evropských velkoklubů.
Reklama
Reklama

Jeho gól kterým rozhodl první čtvrtfinále Ligy mistrů proti Bayernu příliš výstavní nebyl, Arnaut Danjuma spíše střelou z malého vápna zakončil velmi pěknou kombinaci několika svých spoluhráčů. I tak mu ale tato trefa solidně posloužila ke zviditelnění a zajistila místo v rubrikách nabízejících přestupové spekulace. V Anglii se tak má za jisté, že hrdina středeční španělské noci má být v hledáčku Liverpoolu.

Na Meyerside se totiž sice hojně diskutuje prodloužení smlouvy nejlepšího střelce Premier League Mo Salaha, stejná situace, tudíž smlouva končící na sklonku příští sezóny panuje i u druhého krajního ostnu liverpoolského ofenzivního trojzubce, senegalského křídelníka Sadia Maného. A právě tohoto, v neděli třicetiletého rychlíka, by podle informací webu Goal.com mohl Danjuma nahradit.

Liverpoolu má na pětadvacetiletém křídelníkovi imponovat jak jeho produktivita (v devětadvaceti zápasech za Villarreal si pod Unaiem Emerym v této sezóně už připsal čtrnáct gólů a navrch čtyři asistence), tak skutečnost, že už je prověřen Anglii. Danjuma totiž v minulosti brousil lajnu i v dresu Bournemouthu. Podle Goal.com se jej Liverpool pokusí předjednat na podepsání po příští sezóně, aby splavně mohl zastoupit právě Maného. Zájem o Danjumu nicméně má být i v dalších anglických týmech (zmiňován je Newcastle a Leicester) a též v Itálii. 

Apetit Barcelony na přestupovém trhu roste. Laporta chce Mounta z Chelsea, udržet hodlá i Dembelého

zdroj: Goal.com