eFotbal

Kde bude možno vidět v pátek v akci Mičolu, Bolfa, Pospěcha, Varadiho, Samce, Daňka či Baroše?

Kde bude možno vidět v pátek v akci Mičolu, Bolfa, Pospěcha, Varadiho, Samce, Daňka či Baroše?
Kde bude možno vidět v pátek v akci Mičolu, Bolfa, Pospěcha, Varadiho, Samce, Daňka či Baroše?Flashscore
Fandové Baníku budou moci vidět ostravské áčko Pavla Hapala opět až v úterý 10. ledna v přípravném utkání proti slovenské Skalici.
Reklama
Reklama

Stará garda známá slezské značky z Bazalů si však zahraje na umělé trávě Městského stadionu již tento pátek a to v rámci derby důležitých postav Baníku a konkurenčních Vítkovic.

Baník, který bude navazovat na poslední výhru 6:2 a sedm výher za poslední dekádu, povede legendární trenér Zdeněk Kosňovský, jemuž je devadesát let.

Jestlipak bude koučovat také Milana Baroše, současnou hvězdu Vigantic? Podle všeho se rozhodne až v den zápasu, na který mohou dorazit příznivci zdarma.

“Zatím žádné omluvenky nemáme, ale pokud, tak ono se to většinou řeší na poslední chvíli, tak uvidíme,” citoval web fcb.cz slova manažera staré gardy Petra Zajaroše.

Předběžná nominace Baníku:

Tomáš Bernady, Petr Vašek, Antonín Buček, Tomáš Tuhý (host) – Petr Veselý, René Bolf, Michal Šlachta, Daniel Tchuř, Rostislav Kiša, Peter Drozd, Zdeněk Pospěch, Radim Wozniak, Vladimír Čáp, Augustin Antalík, Tomáš Mičola, Milan Páleník, Filip Racko, Petr Joukl, Adam Varadi, Jan Svatonský, Milan Baroš, Libor Žůrek, Petr Samec, Václav Daněk.

TOP 10 hlášek z MS 2022 v Kataru aneb Zápasy jsou zrušené, protože hrozí, že se nad stadiony objeví duha