eFotbal

Kde nakonec skončí obávaný sniper Spurs Kane? Ve hře jsou právě teď tyto čtyři lákavé možnosti...

Kde nakonec skončí obávaný sniper Spurs Kane? Ve hře jsou právě teď tyto čtyři lákavé možnosti...
Kde nakonec skončí obávaný sniper Spurs Kane? Ve hře jsou právě teď tyto čtyři lákavé možnosti...Flashscore
To, o čem se spekuluje snad každé letní přestupové období, se letos dost možná konečně uskuteční. Hodně reálně vypadá možnost, že Harry Kane opustí Tottenham Hotspur. Kam z anglického klubu může zamířit?
Reklama
Reklama
Bayern Mnichov

Nejčastěji se v posledních dnech hovoří o přesunu anglického reprezentačního forvarda do Bayernu Mnichov, podle novináře Fabrizia Romana sám fotbalista na tento přestup hodně tlačí. Bavorský gigant usilovně pracuje na příchodu devětadvacetileté hvězdy, jelikož hledá hráče světového formátu na hrot útočné vozby.Vloni z Bayernu odešel dlouholetý střelec Robert Lewandowski, jenž se upsal Barceloně, a místo něj dorazil do německého klubu Sadio Mané, opora Liverpoolu. Ten je ale spíše křídelníkem a na hrotu mu to v Bayernu moc nesedlo. Klub proto nyní hledá prověřeného kanonýra, který bude zárukou desítek gólových zápisů.

Foto: Bayern Mnichov

Real Madrid

Z Realu po mnoha letech odešel útočník číslo jedna Karim Benzema, francouzský reprezentant poněkud překvapivě zamířil do Saúdské Arábie, kde se v tamní lize potká s Cristianem Ronaldem, N'Golem Kantém, Firminem, Rúbenem Nevesem a dalšími hvězdami světového fotbalu.Real tak přemýšlí, kdo Benzemu nahradí. Zprvu měl být Kane jasnou volbou, teď ale Bílý balet prioritně pracuje na příchodu Kyliana Mbappého z Paris Saint-Germain. Kane by tedy do Realu zamířil spíš až poté, co by Mbappé opustil Paříž.

Foto: Real Madrid CF

Paris Saint-Germain

Novým zájemcem o Kaneovy služby má být podle informací Kickeru právě PSG. To se připravuje na možný Mbappého odchod do Realu, takže bude potřebovat střelce světových měřítek. A právě takovým hráčem Kane bez jakýchkoliv pochyb je.Otázkou je, zda by se mu do francouzské Ligue 1 chtělo. Lákadlem pro Kanea může být fakt, že v Paříži by skoro jistě získal ligový titul, po němž v Tottenhamu marně prahne. Do klubu jej má chtít nový trenér, jímž se stal někdejší kouč Barcelony, AS Řím či naposledy španělské reprezentace Luis Enrique.

Foto: Paris Saint-Germain

Manchester United

Čtvrtou a zřejmě poslední možností, nepočítáme-li setrvání v Tottenhamu, je pro Kanea Manchester United. Ten o anglického snipera stojí dlouhodobě, situaci kolem něj sonduje prakticky každé léto. A nejinak je tomu pochopitelně i letos.Red Devils delší dobu shánějí gólového zabijáka, někoho, kdo by zvýšil produktivitu útoku, která hodně stojí na tom, jak se zrovna daří Marcusi Rashfordovi. Otázkou je, zda by se v Manchesteru United povedlo Kaneovi splnit si sen a získat s týmem ligový titul nebo například vyhrát Ligu mistrů.

Foto: Manchester United