eFotbal

Kdo je nespokojen u boháčů a kdo se vrací zpět do školy? Čtyři perličky z trenérských lavic

Kdo je nespokojen u boháčů a kdo se vrací zpět do školy? Čtyři perličky z trenérských lavic
Kdo je nespokojen u boháčů a kdo se vrací zpět do školy? Čtyři perličky z trenérských lavicFlashscore
Zimní přestupové okno - minimálně v TOP5 ligách - se zavřelo, fotbalový svět se vrací ke spekulacím s několikaměsíčním výhledem. Jediné změny v kádru nyní teoreticky mohou okamžitě přijít pouze na pozicích lodivodů. Kdo bude mít nový job?
Reklama
Reklama
Pochettino: Už mě to nebaví

Le Parisien přinesl informaci, že kouč Paris Saint-Germain Mauricio Pochettino se měl vyjádřit ve smyslu, že je unavený z mediálního tlaku a neustálého zpochybňování svých schopností a že v Parku princů dokončí maximálně tuto sezónu. Posledním hřebíčkem do rakve jeho vztahu s PSG měla být neochota sportovního ředitele Leonarda dotáhnout příchod Tanguye Ndombelého z Tottenhamu, který nakonec přes Pochettinův zájem skončil v Lyonu.. Právě ve Spurs a hlavně tedy v Manchesteru United by v létě mohli mít velký zájem.

Keane: Sunderland Till I DIe?

Někdejší tvrďák Roy Keane se v anglickém fotbalovém světě momentálně připomíná spíš jako televizní expert s ostrým jazykem, jeho poslední flirtování s trenérským řemeslem skončilo před jedenácti lety (v Ipswichi). Chystá se jeho velký comeback? Podle listu Daily Mail jej jako trenéra zvažují v Sunderlandu, který před patnácti lety dovedl do Premier League a nyní hledají kouče, který by je vrátil na růstovou trajektorii. Aktuálně se plácají v League One a minulý týden po debaklu v Boltonu (6-0) vyhodili trenéra Johnsona. Keane má mít o pozici údajně zájem.

Löw: Turci do Německa, exšéf Die Mannschaftu za Bospor 

Smlouvu na tři roky má mít od nové sezóny v kapse německý kouč Joachim Löw, když se dohodl na spolupráci s trápícím se tureckým velkoklubem Fenerbahce a jeho prezidentem Alim Kocem. Podle tureckého webu Haber by se na platu bývalého šéfa německého národního týmu měli vedle Fenerbahce podílet i přímí sponzoři, přičemž tento by měl být vzhledem k nestabilitě turecké liry denominován v eurech.

Ancelotti:  Zpátky do školních škamen!

Třicet sezón “v byznysu,” více než dvanáct set odkoučovaných zápasů, dvě desítky významných trofejích. Ani tyto “odznaky schopností” nezprostili trenéra Realu Madrid Carla Ancelottiho povinnosti opětovně napsat zkoušku ke své trenérské licenci, jejíž platnost vypršela ke konci minulého roku.  A UEFA už trenéra, který přes “chybějící” licenci letos odkoučoval Real v sedmi zápasech, trenéra obeslala s výzvou dostavit se ke zkoušce. A to ačkoliv o výjimku pro Ancelottiho požádala podle Talksportu jak španělská, tak italská fotbalová federace.

zdroj: SportSkeeda.com