eFotbal

Kdo vše by se mohl do roka a do dne objevit na Camp Nou? Šestičlenný seznam známých firem zahrnuje i Škriniara

Kdo vše by se mohl do roka a do dne objevit na Camp Nou? Šestičlenný seznam známých firem zahrnuje i Škriniara
Kdo vše by se mohl do roka a do dne objevit na Camp Nou? Šestičlenný seznam známých firem zahrnuje i ŠkriniaraFlashscore
Neúspěch v Lize mistrů a téměř jistý pád do Evropské ligy má velké následky. Barcelona ví, že se ani další léto neobejde bez značného posílení kádru, má-li být konkurenční tak, jak si to velikost klubu vyžaduje. Deník Mundo Deportivo stihl odhalit, že se mezi šesticí vybraných jmen nachází i slovenské defenzivní eso.
Reklama
Reklama

Barcelona tahala v létě za nitky všude, kde se jen dalo. Několik ekonomických balíčků mělo zajistit, že manažer Xavi dostane všechny vysněné posily, které si přál. Jak se ale později ukázalo, základní kámen byl sice položen, ale práce ještě zdaleka hotova není.

Jak uvedl deník Mundo Deportivo, katalánský celek hodlá být na přestupovém trhu znovu velmi aktivní. V hledáčku má již teď šest vysněných posil, přičemž minimálně u jedné je „stoprocentní“ jistota, že určitě přijde.

Začneme-li tou „největší jistotou“, na samotném vrcholu seznamu se nachází Lionel Messi, jemuž po této sezoně v PSG končí smlouva. Sám Leo navíc již avizoval, že novou nejspíše nepodepíše, jeho srdce totiž leží v Barceloně, kam se hodlá vrátit ukončit kariéru.

Dále zde máme dva hráče z Chelsea, a sice N’Gola Kantého a Jorginha, kteří v podstatě byli jednou nohou venku už letos. Bývalý manažer Blues Tuchel ale ještě přestupovým nabídkám řekl razantní ne.

Hlavními posilami do děravé obrany by mohli být Iñigo Martínez z Athletica Bilbaa a Milan Škriniar z Interu Milán. Oběma stoperům končí po této sezoně kontrakt a budou se tedy moct svobodně rozhodnout, kam jejich další kroky povedou.

Zmíněnou šestici uzavírá jedna posila do ofenzivy, kterou je Marco Asensio z konkurenčního Realu Madrid. Za tento celek ale pravidelně nenastupuje a už v létě se mluvilo o jeho odchodu. I jemu na konci tohoto ročníku vyprší smlouva, a bude-li mít Barcelona zájem, může její volání vyslyšet.

400 zápasů kanonýra Kanea za Tottenham. Jaké byly ty nejpovedenější?