eFotbal

Když hraje Chorý se mnou, je to lepší, napovídá Beauguel svému nadřízenému...

Když hraje Chorý se mnou, je to lepší, napovídá Beauguel svému nadřízenému...
Když hraje Chorý se mnou, je to lepší, napovídá Beauguel svému nadřízenému...Flashscore
Jasnou ofenzivní jedničkou Plzně je devětadvacetiletý Francouz Jean-David Beauguel, jenž vstřelil poprvé v sezoně dvě branky, což odnesl jeho bývalý zaměstnavatel ze Zlína.
Reklama
Reklama

Bývalý forvard Dukly i Waalwijku figuroval v základní sestavě Viktorie pětkrát a poskytnutých 570 minut čistého času zatím přetavil v 6 přesných zásahů, což je velmi slušná bilance.

Plzeňští opět vyhráli nejtěsnějším možným rozdílem, což se jim přihodilo snad poosmé z devíti vítězných soubojů a to, že chybí lehkost, moc dobře ví právě i rodák ze Štrasburku.

"Poslední zápasy nehrajeme úplně tak, jak bychom měli. Jsme samozřejmě šťastný za výhru, ale nepůjde to takhle celou sezonu," varoval západočeskou kabinu zkušený útočník, jehož slova nabídl web fcviktoria.cz.

"Soupeři nám často z minima šancí dávají gól a my pak přestaneme hrát, jako bychom se báli. O tom si musíme během pauzy promluvit, probrat to a napravit. Musíme hrát lépe, kvalitu na to určitě máme,“ burcoval vytáhlý útočný fotbalista, jenž stále čeká na svůj premiérový český titul.

Poločasové střídání Chorého na úkor Kopice jednoznačně kvitoval a Viktoria je prý s dvoumetrovým čahounem s minulostí ve Waregemu ještě silnější...

"Obránci se pak soustředí na nás oba a tím pádem máme více prostoru. Můžeme být nebezpečnější, nabíhat si více na balony, čekat na odrazy a podobně. Když hraje Choras se mnou, je to lepší,“ okomentoval spolupráci na hrotu Beauguel, jehož vyjádření nabídl web fcviktoria.cz.

Zasloužená prohra: Slavia nevyužila, že přišel Dočkal. A ty Berbrovy tanečníky pošlete do StarDance, pane Příhodo

Zdroj: fcviktoria.cz