eFotbal

Kean v Turíně znovu neprorazil. Své štěstí zkusí v Madridu, čeká jej ale značná konkurence

Kean v Turíně znovu neprorazil. Své štěstí zkusí v Madridu, čeká jej ale značná konkurence
Kean v Turíně znovu neprorazil. Své štěstí zkusí v Madridu, čeká jej ale značná konkurenceFlashscore
Od poloviny prosince je kvůli zranění holeně mimo hru, v létě by ale Moise Kean nerad chyběl v italském národním týmu na mistrovství Evropy. Druhou polovinu sezony tak bývalý útočník Evertonu a PSG odehraje v madridském Atlétiku, kde jej čeká další tvrdý boj o herní prostor.
Reklama
Reklama

Původně chtěl Juventus obchodovat s madridským Realem. K aktuálnímu lídrovi La Ligy chtěl poslat Keana výměnou za Daniho Ceballose. A to především z toho důvodu, že zatímco v útoku Staré dámy je přetlak, kvalitního záložníka italský velkoklub hledá.

Real ale o odchodu Ceballose nechtěl nic slyšet a Kean se tak přesouvá jen o kousek dále, konkrétně na Wanda Metropolitano do Atlétika. Vedení Atletů za Keana zaplatí 500 tisíc eur a útočníka čeká půlroční hostování. Podle webu football-italia.net a také Fabrizia Romana nicméně ve smlouvě není žádná opce na trvalý přestup.

HEIDENHEIM PRODLOUŽIL SÉRII REMÍZ. JURÁSEK SE BUNDESLIGOVÉHO DEBUTU NEDOČKAL. KANE ZASE ÚŘADOVAL

Co se rodáka z města Vercelli týče, aktuálně je kvůli zranění holenní kosti na marodce. Očekává se, že Kean do Madridu dorazí hned v pondělí a následující den se podrobí zdravotní prohlídce. Při ní bude brán zřetel právě na jeho současné zdravotní problémy.

Bývalý útočník Evertonu či PSG, kde právě prožil svou dosud nejlepší sezonu, by v létě nerad chyběl v italské nominaci pro blížící se evropský šampionát. O své minuty ale bude muset v Madridu tvrdě bojovat.

Základní sestavu totiž mají nyní jistou Antoine Griezmann a Álvaro Morata, po zranění se vrátil také Memphis Depay a svůj záměr přestoupit do Saúdské Arábie přehodnotil také Ángel Correa.

Kouč Diego Simeone tak ve druhé polovině sezony bude mít v útoku rozhodně na výběr a Kean si svou minutáž bude muset zasloužit.