eFotbal

Kepa Bayern odmítl. Pochodí Bavoři lépe u jiného španělského brankáře?

Kepa Bayern odmítl. Pochodí Bavoři lépe u jiného španělského brankáře?
Kepa Bayern odmítl. Pochodí Bavoři lépe u jiného španělského brankáře?Flashscore
Náročnou situaci na brankovišti chtěl Bayern vyřešit podpisem Kepy Arrizabalagy z Chelsea. Španělský brankář ovšem upřednostnil Real Madrid. Dle informací německé stanice Sport 1 zaměřil nyní bavorský klub svou pozornost na jeho krajana Davida De Geu.
Reklama
Reklama

Úřadující německý mistr Bayern Mnichov už několik týdnů řeší delikátní situaci v brankovišti. Jejich dlouhodobá jednička Neuer si před půl rokem zlomila nohu a ještě se necítí být fit.

Neuerovo místo na půl roku zaujmul švýcarský brankář Sommer. Avšak vedení bavorského klubu se ho po 19 zápasech odchytaných v lize rozhodlo prodat do Interu.

Bayern tak řeší, kdo se na začátku nové sezony postaví do brány. Německý superpohár odchytal Ulreich, ale s veteránem na pozici jedničky nepočítá.

Vedení klubu se pokusilo získat Kepu Arrizabalagu z Chelsea, kterého mělo uvedeno jako číslo 1 na shortlistu, avšak nepochodilo. Španěl si místo Bayernu vybral Real. Nyní se dle informací stanice Sport 1 klub obrací k jinému španělskému brankáři, Davidu de Geovi.

De Gea je v současnosti volným hráčem. Bayernu tak odpadá povinnost jednat s klubem. Španělský brankář odchytal podstatnou část své kariéry v Manchesteru United, se kterým jednou vyhrál Premier League. Předtím působil v Atlétiku Madrid. Přestupem do Bayernu by si tak vyzkoušel další elitní evropskou soutěž.