eFotbal

Khabib: Messi? Už dávno není nejlepší, Zlatý míč měl vyhrát jeden z těchto dvou mužů

Khabib: Messi? Už dávno není nejlepší, Zlatý míč měl vyhrát jeden z těchto dvou mužů
Khabib: Messi? Už dávno není nejlepší, Zlatý míč měl vyhrát jeden z těchto dvou mužůFlashscore
Kdyby nebylo jeho otce, dnes by byl z historicky nejlepšího zápasníka lehké váhy MMA fotbalista.
Reklama
Reklama

Khabib Nurmagomedov byl ovšem vychováván v přísných dagestánských podmínkách, kde vyrůstal v početné rodině, jejíž hlavou byl Abdulmanap. Ten loni v létě nešťastně podlehl koronaviru, kvůli čemuž i jeho sportovně nejnadanější syn nakonec ukončil sportovní kariéru.

„V mé krvi vždy koloval fotbal, byla to má vášeň i můj odpočinek. Kdyby nebylo mého otce, s bojovými sporty bych ani nezačal, to on mě zavedl na tuto cestu,“ potvrzoval sám Khabib, jenž zároveň prozradil, že je velkým fanouškem Realu Madrid, u něhož v sezoně nevynechá byť jen jediné utkání.

„Fotbal jako každý jiný sport jde neustále dopředu a osobně musím říct, že éra Messiho i Ronalda už pominula. Proto nechápu, jak mohl anketu Zlatého míče ovládnout zrovna Messi,“ divil se dnes už vysloužilý zápasník.

„Nechci říct, že to měl už jenom kvůli mé náklonnosti k Realu rovnou vyhrát takový Karim Benzema, ale rozhodně si to on nebo Robert Lewandowski zasloužili nejvíce. Zejména Lewandowski je ryze nejlepším útočníkem planety posledních tří let,“ nabídl Khabib svůj názor.

Zdroj: The Mirror