eFotbal

Kinský, Halinský, Prebsl i Fila by před sebou mohli mít velkou budoucnost, míní sešívaný Kerbr

Kinský, Halinský, Prebsl i Fila by před sebou mohli mít velkou budoucnost, míní sešívaný Kerbr
Kinský, Halinský, Prebsl i Fila by před sebou mohli mít velkou budoucnost, míní sešívaný KerbrFlashscore
Slavia sice měla ve svém premiérovém letním přípravném utkání proti Pardubicím (1:1) opravdu velké množství šancí, nicméně střelecky se jí nedařilo možná i kvůli velké únavě.
Reklama
Reklama

S tím souhlasil i asistent Jindřicha Trpišovského Milan Kerbr, jenž se vyjádřil i k tomu, že v základní sestavě sešívaného "S" nechyběli hned čtyři navrátilci z hostování.

V brance nastoupil Antonín Kinský (Pardubice), v obranné trojici figuroval Denis Halinský (Pardubice), střed záložní řady se týkal Filipa Prebsla (Slovan Liberec) a na pozici hrotového útočníka dostal šanci Daniel Fila.

"Líbili se mi již na soustředění, kde skvěle zapadli do kabiny i na hřišti. Mají chuť se zlepšovat a jsou komunikativní. To je skvělé a myslím si, že pokud si udrží tento přístup, tak před sebou mají velkou budoucnost," pronesl na webu slavia.cz exolomoucký odborník.

NDEFE ANI MIŠKOVIĆ UŽ SI ZA BANÍK NEKOPNOU. ZPÁTKY DO SLOVENSKÉ LIGY BY SE MĚL VRÁTIT ALMÁSI

Další příležitost by měli dostat hned na navazujícím kempu v Rakousku. Slávisté se totiž vrací na stejné místo, kde už absolvovali kondiční soustředění. "Uvidíme na herním soustředění, kde dostanou také určitou minutáž. Hráči, kteří byli na Euru, mají nyní dovolenou a uvidíme ještě ostřejší utkání," přidal kouč.

Slavia odcestuje ve stejném složení jako předtím, s tím, že ji možná doplní někteří hráči z B-týmu. "Uvidíme podle toho, zda se uzdraví někteří hráči, kteří mají zdravotní problémy," uzavřel Kerbr, jehož mužstvo sehraje u našich jižních sousedů tři těžké duely, v nichž narazí na Slask Wroclaw, Rapid Vídeň a Diósgyőr.

Generálku na ostré soutěžní boje se Slováckem absolvuje sedminásobný český šampion z Vršovic proti Žilině a stane se tak přesně za dva týdny.

PÁNOVÉ, DĚKUJEME ZA VAŠE ROKY VE SPARTĚ, ZNÍ Z LETNÉ, KDE SE LOUČÍ HNED S DEVÍTI HRÁČI VČETNĚ VINDHEIMA