eFotbal

Kluci z Hradce Králové dokazují, že když na sobě budou makat, mohou si troufnout na každého...

Kluci z Hradce Králové dokazují, že když na sobě budou makat, mohou si troufnout na každého...
Kluci z Hradce Králové dokazují, že když na sobě budou makat, mohou si troufnout na každého...Flashscore
I když už v Hradci Králové dávno nejsou Jan Mejdr (Sparta) ani Adam Vlkanova (Plzeň), votroci šlapou i bez svých někdejších opor a východočeskou značku, jež se pozvolna začíná těšit na novou arénu, musí nynější průběžná pátá pozice hřát.
Reklama
Reklama

Jednoznačně to totiž dokazuje, že umístění z předešlé ligové sezony v podobě velmi lichotivé šesté pozice nebyla náhoda. Zatím naposledy pocítili hradeckou sílu hráči Teplic, kteří si z Mladé Boleslavi odvezli čtyřku a to ještě hrál domácí soubor dvě třetiny duelu oslaben.

Nejslabší současnou stránkou družiny Miroslava Koubka se zdá být právě disciplína, protože s červenou kartou nedohrávala poprvé. Nyní šel předčasně z kola ven Rybička, před ním byl na Letné vyloučen Smrž a zářijový duel s Baníkem zase nedohrál Novotný.

Jukl by prý měl zkrotit sprostě nadávajícího Koubka. Jakými výrazy byl v Lokotrans aréně počastován Gning?

"Hradec skóroval proti Teplicím v deseti třikrát. Zase měl vyloučeného, hrát v oslabení už není pro mužstvo něco neobvyklého, zvyklo si. Pokračovat tímto stylem však nelze, jednou se mu to vymstí," upozornil na serveru aktualne.cz internacionál Milan Fukal.

Sám exsparťan s historií v Jablonci i bundeslize nebyl při své štaci v Hradci Králové vyloučen ani jednou. "Kluci si však dokazují, že když budou na sobě makat, mohou si troufnout na každého. Výkonnostně se pod trenérem Koubkem posouvají, zjišťují, že mohou být lepší i v deseti. To je pro ně nesmírně cenné poznání," přidal svůj poznatek expert.

O víkendu prověří Richardem Juklem či Jiřím Sabouem řízenou značku brněnský nováček a po domácím špatném výkonu se Spartou to proti Radovi, Vašulínovi, Rynešovi a spol. nebude mít v žádném případě snadné. Černobílé barvy vyznávající celek doufá, že tentokráte už bude dohrávat v jedenácti.