eFotbal

Kobra se vrací do Polska! Ondrášek podepsal Wisle Krakow

Kobra se vrací do Polska! Ondrášek podepsal Wisle Krakow
Kobra se vrací do Polska! Ondrášek podepsal Wisle KrakowFlashscore
Sny fandů Wisly se splnily. Oblíbený český útočník je zpět.  Po třech letech se tak třiatřicetiletý útočník vrací na místo činu. S jediným záměrem. Pomoct krakowskému fotbalu mnohem výš z aktuálně až 13. příčky Ekstraklasy.
Reklama
Reklama

Český střelec vyslyšel přání polských fanoušků, kteří jej přes sociální sítě prosili, aby se vrátil pod Wawel a po vypršení kontraktu norském Tromso opravdu podepsal s Wislou Krakow. Do klubu se tak vrací téměř přesně po třech letech. Během předchozího angažmá za Wislu odehrál bez jednoho sedmdesát utkání a nastřílel více než dvacet gólů. Fanoušci i funkcionáři klubu nyní věří, že své český exreprezentant své úspěšné působení minimálně zopakuje.

"Zdeněk je náš člověk, je to fotbalista, který nám pomůže na hřišti, ale i v šatně. Plánovali jsme přestavět útočnou řadu a Zdeněk je prvním krokem této transformace. Věříme, že jeho schopnosti v kombinaci s neuvěřitelnou ctižádostí a charakterem se přímo promítnou do počtu získaných bodů Wisly a že jeho příchod zvýší konkurenci v boji o místo v základu," komentoval transfer pro Onet Sport  Tomasz Pasieczny, sportovní ředitel Wisly Krakov.

Právě odchodem z Wisly přitom začaly turbulence v Ondráškově fotbalové kariéře. Když během tří let vystřídal čtyři angažmá. Z Krakowa zamířil do Dallasu, kde si vyzkoušel MLS, pak jednu sezónu hájil barvy Plzně. Naprosto minimalistické angažmá zažil v rumunsku, kde po jednom střídání excentrický majitel Steauy Bukurešť Gigi Becali vyhodnotil, že Ondrášek nemá kvalitu na kádr rumunského týmu a vyhodil jej, aby podzim český hráč strávil v norském Tromsu. A nyní je tedy opět v Polsku. Skončí zde jeho překotné cestování posledních let? Fanoušci Wisly věří že ano.

zdroj: Onet Sport