eFotbal

Koho také láká Klopp na Anfield? Čtyři hráči, kteří by se v létě mohli objevit na rudé straně Liverpoolu

Koho také láká Klopp na Anfield? Čtyři hráči, kteří by se v létě mohli objevit na rudé straně Liverpoolu
Koho také láká Klopp na Anfield? Čtyři hráči, kteří by se v létě mohli objevit na rudé straně LiverpooluFlashscore
Liverpool prožívá strastiplný ligový ročník, vypadl už navíc i z Ligy mistrů, kde mu v osmifinále nedal šanci Real Madrid. Je tak jasné, že po sezoně budou slovutní Reds asi poměrně mohutně posilovat. Kdo by tedy mohl za pár měsíců zavítat na Anfield?
Reklama
Reklama
Julian Brandt (Borussia Dortmund)

O německého šikulu se v létě asi strhne boj, protože mu končí v Dortmundu smlouva. A i když se Borussia chce se svým dlouholetým hráčem dohodnout na novém kontraktu, není jisté, zda Brandt podepíše. Mohl by se totiž místo toho raději vydat za novou výzvou v podobě zahraničního angažmá.

O nabídky nebude mít nouzi, vyzkoušet by si mohl třeba prestižní anglickou Premier League. Stát o něj má Manchester City, Arsenal a v neposlední řadě Liverpool, kde je manažerem Brandtův krajan Jürgen Klopp, jenž bude chtít v létě posilovat.

Foto: Borussia Dortmund

Gabri Veiga (Celta Vigo)

Poněkud nenápadnějším jménem je Gabri Veiga, 20letý ofenzivně laděný záložník je nicméně hráčem budoucnosti. Za první tým Celty Vigo hraje teprve od léta, avšak i za tuto krátkou dobu ukázal, že z něj brzy může být velký hráč.

Ve 28 soutěžních duelech vstřelil již osm branek, ke kterým přidal ještě tři asistence, a ihned upoutal pozornost dvou gigantů z Premier League. Vedle Liverpoolu o jeho služby stojí ještě i Manchester United, kde v poslední době rádi dávají příležitost mladíkům. Favoritem na Veigův příchod však má být Liverpool.

Foto: Celta Vigo

Jude Bellingham (Borussia Dortmund)

Vedle Brandta se Klopp zajímá ještě o jednoho hráče Dortmundu a tím není nikdo jiný než mladičká anglická superstar Bellingham. Tomu už Borussia začíná být malá a téměř neustále se spekuluje, do jakého evropského top klubu v létě tento talent zamíří.

Zájem o něj má snad každý větší celek, avšak favorité jsou dva: královský Real Madrid a Liverpool. V souvislosti s Reds se Bellinghamovo jméno skloňuje již opravdu dlouho, kreativní středopolař by do Kloppovy družiny mohl skvěle zapadnout. Problémem může být, pokud se Liverpoolu nepodaří kvalifikovat do Ligy mistrů.

Foto: Englang Football Team

Randal Kolo Muani (Frankfurt)

PSG, Real Madrid, Bayern Mnichov a nově i Liverpool stojí o služby francouzského útočníka, jenž letos válí v barvách bundesligového Frankfurtu. Případný kupec ale bude muset sáhnout pořádně hluboko do kapsy, pokud to myslí vážně: vedení německého celku se totiž nechalo slyšet, že svůj čtyřiadvacetiletý klenot neprodá za méně než 100 milionů eur.

Ve Frankfurtu má sice Kolo Muani smlouvu až do roku 2027, avšak podle informací německého plátku Bild by po sezoně rád změnil působiště a zamířil do některého ze světových velkoklubů.

Foto: Eintracht Frankfurt

Kdo může být blízko nové výzvě v Parku princů? Mezi čtymi letními cíli PSG nenajdeme jen mladé naděje...