eFotbal

Kratochvíl: Cestu k postupu do jarních bojů známe. Šanci pořád máme a myslím si, že docela velkou

Kratochvíl: Cestu k postupu do jarních bojů známe. Šanci pořád máme a myslím si, že docela velkou
Kratochvíl: Cestu k postupu do jarních bojů známe. Šanci pořád máme a myslím si, že docela velkouFlashscore
Pětadvacetiletý středopolař Miloš Kratochvíl sice na někoho může působit nenápadným dojmem, nicméně v této sezoně evropských pohárů už se mu podařilo zaznamenat čtyři branky, což není málo.
Reklama
Reklama

Na evropské scéně se mu dokonce v tomto směru daří více než ve Fortuna:lize. "Já jsem rád za každý gól. V Konferenční lize mám čtyři, ale v domácí lize je to zatím málo. Je hezké, že v Konferenční lize jsem nějaké góly dal, ale chci přidat v lize a pomoci týmu," uvedl jediný střelec Jablonce proti Alkmaaru.

Svěřenec Petra Rady musel kvůli menším zdravotním komplikacím vynechat duel ve vršovickém Edenu. Do pořádku se ale dal poměrně rychle. "Měl jsem tam menší zdravotní problém. Rozhodovali jsme se až ráno v den zápasu. Předtím jsem netrénoval a možná i proto jsem toho měl pak na konci měl plné zuby, musel jsem střídat a zase se mi to trochu ozvalo. Doufám, že do dalšího zápasu to bude dobré," zaznělo z úst Kratochvíla.

Po domácí remíze s nizozemským celkem klesli zelenobílí ve své skupině na třetí nepostupové místo. Jak vše vidí před posledním střetem s Kluží? "Je důležité, že jsme neprohráli. Víme, že Dánové vyhráli. Známe cestu a víme, že budeme potřebovat vyhrát a Randers ztratit. Možná bude stačit i remíza, kdyby Dánové prohráli o nějaké góly. Určitě ale nemůžeme jet do Kluže s tím, že tam budeme hrát na remízu. Je strašná škoda toho domácího zápasu s Randers, jak jsme tehdy inkasovali na 2:2 na konci. Šanci postoupit teď máme a myslím si, že docela velkou. Do Kluže určitě pojedeme s tím, že chceme postoupit," přednesl na stránkách fkjablonec.cz bývalý hráč Sokolova, Senice či Brna.

S výsledky domácích zápasů ani s návštěvami v Konferenční lize spokojeni nejsme, přiznává Rada

Zdroj: fkjablonec.cz