eFotbal

Kratochvílovi se naskytla nová kariérní výzva. Po šesti letech dává sbohem Jablonci

Kratochvílovi se naskytla nová kariérní výzva. Po šesti letech dává sbohem Jablonci
Kratochvílovi se naskytla nová kariérní výzva. Po šesti letech dává sbohem JablonciFlashscore
Zkušený osmadvacetiletý záložník Miloš Kratochvíl mění po šesti letech klubové barvy. Dlouholetá opora Jablonce byla uvolněna během letního soustředění, aby vyjednala podmínky přesunu. Zatím není známo, kam rodák z Karlových Varů s minulostí třeba ve Zbrojovce Brno či v Plzni zamíří, ale nepochybně to bude oznámeno v nadcházejících dnech.
Reklama
Reklama

Kratochvíl byl jedním ze stěžejních hráčů Jablonce a týmu pomáhal nejen v české nejvyšší soutěži a domácím poháru, ale například i v pohárové Evropě. Nedávno na Střelnici podepsal novou smlouvu, ale naskytla se údajně nabídka, kterou odmítnout nemohl.

„Mám v sobě teď hodně emocí a teď je to tak, že mě to strašně mrzí, kluci a kabina mi budou chybět. Jablonec mě hodně naučil. Když jsem šel do Jablonce, nečekal jsem, že z toho vznikne tohle. Přišel jsem do týmu, kde se hrály poháry, byl jsem mladý kluk. Vůbec jsem od toho nečekal, co z toho bylo,“ nechal se slyšet Kratochvíl na klubových stránkách Jablonce.

SLAVIA SE ZBAVUJE ÚTOČNÍKA! JE MLADÝ A SCHOPNÝ SE ZLEPŠOVAT, CHVÁLÍ TIJANIHO ROONEY

Kratochvíl působil na severu Čech od roku 2018, kdy přišel z Viktorie Plzeň. Za Jablonec odehrál 167 soutěžních zápasů, připsal si 26 gólů a 11 asistencí. Před tímto angažmá sbíral zkušenosti především na hostováních například ve Zbrojovce Brno či Sokolově.

„Byli jsme domluvení, že bude pokračovat v Jablonci, ale jednání o možném přestupu probíhala i během soustředění. Nakonec došlo ke shodě a Miloš Kratochvíl v úterý po obědě odcestoval z herního soustředění, aby se mohl dokončit jeho přestup,“ uvedl na klubových stránkách mluvčí Jablonce Martin Bergman.