eFotbal

Krejčí: Na dobré zápasy nedokážeme odpovědět stejným výkonem. V tom nás tlačí bota

Krejčí: Na dobré zápasy nedokážeme odpovědět stejným výkonem. V tom nás tlačí bota
Krejčí: Na dobré zápasy nedokážeme odpovědět stejným výkonem. V tom nás tlačí botaFlashscore
Svou naději na alespoň částečné odčinění nezdaru v lize upínali hráči Sparty k finále MOL Cupu, který však potrhl domněnky, že v kabině letenského celku není vše v pořádku. Možná, že to není jen o kabině, ale i o celkové filozofii pražské adresy. Další konfrontace se Slováckem v Uherském Hradišti skončila blamáží, odevzdaným výkonem, který budil pravý opak tvrzení, jak moc chce Sparta cennou trofej.
Reklama
Reklama

Po závěrečném hvizdu jim nebylo do zpěvu, ale možná už po první půli tato nálada v táboře hostů převládala. Slovácko svůj náskok udrželo a po právu slavilo historický úspěch, zatímco hráči Sparty před novináři museli vysvětlovat své selhání. Jedním z nich byl i kapitán Ladislav Krejčí, který se snažil pojmenovat příčiny neúspěchu.

„Problémy se kupily od úvodu zápasu. Dlouhé balony za naši obranu, důraz a také druhé míče. To byl začátek, který nastavil ráz zápasu. Bohužel nedokážeme nastoupit do každého zápasu stejně jako třeba do derby. V tom nás bohužel tlačí bota. Máme s tím problémy,“ neskrýval zklamání, jakým vývojem se utkání od úvodního hvizdu ubíralo.

Zadní řada hořela a počínání obránců se zdálo až lhostejné, zatímco směrem do útoku jejich spoluhráči působili bezzubým dojmem. „Říkali jsme si, že nechceme dostat žádný gól. Já jsem věřil, že do toho vstoupíme jinak, nulu udržíme a využijeme našeho sebevědomí z minulého zápasu, ale bohužel,“ pokračoval český reprezentant.

Frustrace ze strany fanoušků byla patrná již během utkání a nevole vůči výsledkové mizérii se stupňuje každým dalším nezdarem. „Vnímáme to neuspokojení fanoušků. Co se stane v kabině, zůstane v kabině. Co se stane na hřišti, zůstane na hřišti. Tak bych to okomentoval,“ volil opatrně slova, která se vázala i k nutnosti přítomnosti těžkooděnců. „Nezažil jsem to nikdy. Úplně to nevnímáte, když hrajete zápas. Všimnete si toho, ale jen na moment,“ dodal Krejčí.

Zdroj: sparta.cz