eFotbal

Krutý osud pro hvězdu PSG! Příští sezonu může strávit celou na lavičce…

Krutý osud pro hvězdu PSG! Příští sezonu může strávit celou na lavičce…
Krutý osud pro hvězdu PSG! Příští sezonu může strávit celou na lavičce…Flashscore
Kdepak, buďto bude poslouchat, anebo bude muset čelit krutému osudu…
Reklama
Reklama

Kylian Mbappé patří k jedněm z nejzářivějších talentů novodobé éry, a proto se není čemu divit, že by nerad celou svou kariéru působil pouze ve Francii a pro mnohé fotbalové fajnšmekry i „neatraktivní“ Ligue 1.

Jelikož to má Mbappé pouhý rok do konce aktivní smlouvy s velikánem z Parku Princů, začali kolem něho kroužit supi od potenciálních zájemců. Největší zájem přitom jasně projevuje Real Madrid, což je shodou okolností také Kylianův snový klub, kterému fandil, když byl ještě malý kluk.

PSG se na situaci okolo svého mladého klenotu snažilo zareagovat tím, že mu nabídlo novou smlouvu, jenže tu nadaný francouzský fotbalista „zdvořile“ smetl ze stolu. „Hodlám respektovat svůj současný kontrakt, ale nový nepodepíšu,“ řekl dle reportáže ze serveru RMC Sport.

Podle francouzského deníku L'Equipe nyní PSG dokonce zvažuje drastické řešení. Pokud se Mbappé klubu, jenž ho za žádnou cenu nechce prodat, nezaváže novou smlouvou, tak holt příští sezonu prosedí na lavičce.

„Kylian neudělal nic špatného. Je to svobodný člověk a má právo se svobodně rozhodnout. Svou současnou smlouvu respektuje,“ komentoval aktuální situaci bývalý reprezentant Eric Di Meco.

Zdroj: RMC Sport, L'Equipe