eFotbal

Kúdela absolvoval po dlouhých 7 měsících kompletních 90 minut. Stalo se tak proti Limberskému a spol.

Kúdela absolvoval po dlouhých 7 měsících kompletních 90 minut. Stalo se tak proti Limberskému a spol.
Kúdela absolvoval po dlouhých 7 měsících kompletních 90 minut. Stalo se tak proti Limberskému a spol.Flashscore
Slávistický kádr přivítal v poslední době z dlouhodobé marodky jak Davida Hovorku, tak Lukáše Provoda a aktuálně se k nim definitivně připojil také Ondřej Kúdela.
Reklama
Reklama

Ten odehrál kompletních devadesát minut po dlouhých sedmi měsících absence a stalo se tak v Horních Počernicích v rámci 18. kola ČFL mezi sešívaným béčkem a Jiskrou Domažlice (1:1).

Za celek, v němž kromě Kúdela nastoupil v obraně také Michal Švec, skóroval v prvním dějství Biegon, s tím, že západočeští hosté, v jejichž trikotu odehrál celý zápas David Limberský, vyrovnali dvacet minut před koncem zásluhou Černého.

Čerstvě pětatřicetiletý český reprezentant, který byl v loňském roce mnohými považován za nejlepšího stopera v zemi, by tak mohl v dohledné době posadit na lavičku náhradníků Tarase Kačaraba či Aihama Ousoua.

Další střet čeká béčko Slavie 2. dubna proti rezervě Příbrami. Primát obhajující áčko se však o den později představí v Doosan aréně proti Plzni. Spíš než kouč Jarolím už tak velezkušeného středního obránce využije Trpišovský...

Vitík o soupeři ve finále MOL Cupu: Mají vyrovnanou útočnou i obrannou fázi a hrají jednoduchý fotbal

Zdroj: slavia.cz