eFotbal

Kulič: Z prohry s Plzní bych drama nedělal. Teď nás čeká Slavia, jeden z nejlepších týmů u nás

Kulič: Z prohry s Plzní bych drama nedělal. Teď nás čeká Slavia, jeden z nejlepších týmů u nás
Kulič: Z prohry s Plzní bych drama nedělal. Teď nás čeká Slavia, jeden z nejlepších týmů u násFlashscore
Pražská Slavia hostí v neděli na své půdě v Edenu soupeře, proti kterému se jí v lize nesmírně daří. Neprohrála posledních 15 vzájemných zápasů, z toho čtrnáctkrát zvítězila. Pražany může povzbudit i středeční výhra v Hradci Králové v osmifinále domácího poháru (2:0 po prodloužení). Mladoboleslavští nebodovali ve třech z posledních čtyř kol a jsou šestí.
Reklama
Reklama

Aktuálně druhý tým tabulky české nejvyšší soutěže se může pochlubit nejlepší obranou s 11 inkasovanými góly. Eden se jeví jako nedobytná pevnost, neboť zde sešívaní padli pouze jednou z posledních 26 ligových duelů. Pražský klub zvládl v týdnu náročné pohárové utkání proti Votrokům, které rozhodlo až prodloužení.

„Jsme strašně rádi, že jsme zvládli pohárový zápas s Hradcem. Pohár je pro nás důležitá soutěž. Je to soutěž o trofej a chceme dojít co nejdále. Věřím, že na vítězství navážeme v neděli doma v lize s Mladou Boleslaví, i když víme, že nás čeká velmi nebezpečný soupeř,“ nechal se slyšet asistent kouče Jindřicha Trpišovského Jaroslav Köstl.

[a href="/clanek-240360-Spartan-Kuchta-zlomil-strelecke-prokleti-trefa-budi-emoce-Za-me-ofsajd-rika-expert-Rajnoch.html"][b]Sparťan Kuchta zlomil střelecké prokletí, trefa budí emoce. Za mě ofsajd, říká expert Rajnoch

Mladá Boleslav ve středeční dohrávce podlehla doma Plzni 1:3 a prohrála 3 z posledních 4 kol. Středočeský klub minulý víkend taktéž nehrál, odložen byl domácí duel s Karvinou. Aktuálně šestý tým tabulky by chtěl Slavii potrápit a získat třeba i nějaký ten bod.

„Prohrálo se s Plzní, stalo se, nedělal bych z toho drama. Teď nás čeká Slavia, jeden z nejlepších týmů u nás. Pro nás to bude těžký zápas, musíme se dát do kupy a připravit se,“ zaznělo z úst trenéra Boleslavi Marka Kuliče.

Předpokládané sestavy:

Slavia: Mandous - Vlček, Ogbu, Bořil - Douděra, Oscar, Zafeiris, Dumitrescu - Ševčík - Chytil, Jurečka.

M. Boleslav: Trmal - Kostka, Suchý, Karafiát, Suchomel - Matějovský, Sakala - Kušej, Mareček, Solomon - Hilál.

Foto: SK Slavia Praha