eFotbal

Kyperský pohár trpělivosti přetekl. Krmenčíkovi či Lecjaksovi už do konce sezony venku nikdo fandit nebude

Kyperský pohár trpělivosti přetekl. Krmenčíkovi či Lecjaksovi už do konce sezony venku nikdo fandit nebude
Kyperský pohár trpělivosti přetekl. Krmenčíkovi či Lecjaksovi už do konce sezony venku nikdo fandit nebudeFlashscore
Kyperská fotbalová asociace v pátek po sérii násilností zakázala pro zbytek sezony vstup na prvoligové stadiony fanouškům hostujících týmů. Opatření platí také pro všechna čtvrtfinále a semifinále poháru a pro nelepších osm týmů druhé ligy.
Reklama
Reklama

Vedení svazu rozhodlo, že hostujícím fanouškům nebudou poskytovány vstupenky a také nebudou mít tradiční vyhrazené místo na stadionech. Týmy první ligy, v níž působí například útočník Michael Krmenčík v Apollonu Limassol či obránce Jan Lecjaks v Omonii Nikósie, bude smět na venkovní duely doprovázet jen skupina maximálně 50 lidí sestávající z funkcionářů, sponzorů a hráčů mimo zápasovou soupisku.

Niké liga může ztratit osobnost. Okolo trenčínského esa se skvělými čísly mlsně krouží Feyenoord i Schalke 04

Svaz rozhodl o zákazu hostujících fanoušků jednomyslně poté, co hráčská unie uvedla, že se fotbalisté na hřišti a mimo něj necítí bezpečně. Šéf unie Spyros Neophytides varoval, že pokud by svaz nepodnikl potřebné kroky, mohlo by dojít k hráčskému bojkotu.

Hráče musím pochválit, jak pilně trénují, libuje si Hapal. Hrubého posílá Baník do Prostějova, Ciencialu do Třince

V úterý byl předčasně ukončen zápas Kyperského poháru na hřišti týmu Nea Salamina proti ligovému lídrovi APOEL Nikósie poté, co poblíž jednoho domácího hráče explodoval dělbuch hozený z hlediště. Hráč má poškozený sluch, dvaadvacetiletý muž podezřelý z činu je ve vazbě.

© Omonia FC