eFotbal

Labík mění Vlašim za Teplice, pod Hyským už dohráli i Sanneh a Singhateh. Jistá je zatím jedna posila ze Slavie

Labík mění Vlašim za Teplice, pod Hyským už dohráli i Sanneh a Singhateh. Jistá je zatím jedna posila ze Slavie
Labík mění Vlašim za Teplice, pod Hyským už dohráli i Sanneh a Singhateh. Jistá je zatím jedna posila ze SlavieFlashscore
Hráči Vlašimi finišovali druholigový podzim na osmé pozici. Jejich hlavní trenér Martin Hyský komentoval onen "zlatý střed" tak, že jeho svěřenci nikoho neurazili a zároveň ani nikoho nenadchli.
Reklama
Reklama

Zatímco s defenzivní činností byl kouč spokojen, s ofenzivní složkou nikoliv, což ale není problém pouze útočících fotbalistů.

"Nedokázali jsme si pomoc žádnou standardní situací. Nejsme hladoví, kopeme to špatně a v tomto směru máme velký potenciál na zlepšení," upozornil osmačtyřicetiletý odborník v interview pro fcsbvlasim.cz.

V právě probíhající zimní přestávce se dá ve středočeském kádru očekávat nemalý pohyb, s tím, že již nyní jsou jisté minimálně tři odchody...

Liberec je na prodej! Zájem má mladý podnikatel, chce zpátky Nezmara

"Určitě přijdeme o nějaké hráče. Skončil u nás hostování Sanneh z Baníku Ostrava a Albert Labík se posouvá do ligových Teplic, což je pro nás a pro klub určitě dobrá vizitka. Posunout do ligy by se měl i Ebrima Singhateh. Možná odejdou i další hráči, ale tam ještě probíhají jednání," zmínil Hyský, jenž stojí v čele vlašimského fotbalu od léta 2021.

Pokud jde o případné posily, zatím je potvrzen pouze David Planka ze Slavie. V lednové Tipsport lize, v rámci níž se Vlašim utká s Bohemians 1905, Pardubicemi a Viktorií Žižkov, ale určitě nezůstane jen u jedné nové tváře.

"Řešíme i další možnosti a budeme vidět, kam se posunou jednání. Měli jsme tu v tom dvoutýdenním bloku na zkoušce nějaké hráče a zaujal nás Taveira, kde uvidíme, jak dopadnou jednání. Chceme určitě posílit ofenzivu," nastínil bývalý stratég slávistické juniorky.

Soutěžní boje Vlašimi začnou v úvodu března příštího roku domácím soubojem s Varnsdorfem.

Explzeňského Ďuriše čeká loučení se Spartakem, musí zpět na Kypr. Bude mít pak šanci i "jeho" Banská Bystrica?