eFotbal

Lazio Řím podlehlo po vyřazení z Ligy mistrů remízovému králi Udine, nepomohla ani přesilovka

Lazio Řím podlehlo po vyřazení z Ligy mistrů remízovému králi Udine, nepomohla ani přesilovka
Lazio Řím podlehlo po vyřazení z Ligy mistrů remízovému králi Udine, nepomohla ani přesilovkaFlashscore
Lazio Řím podlehlo v dohrávce 28. kola italské ligy 1:2 Udine a prohrálo čtvrtý soutěžní zápas za sebou. Místo přiblížení se pohárovým příčkám zůstal tým z hlavního města devátý. Udine, jež je s 15 nerozhodnými výsledky jednoznačným remízovým králem Serie A, je po čtvrtém vítězství v sezoně třinácté.
Reklama
Reklama

Tým z hlavního města si po ospalejším začátku vypracoval první velkou příležitost ve čtvrté minutě, kdy obránce Manuel Lazzari nastřelil pravou tyč. Domácí příznivci hnali Lazio vpřed, ale defenzivní val hostů i tak vydržel nápor, kterému čelil. Bianconeri to měli možná o to lehčí, že se Orli až příliš často spoléhali na Cira Immobileho. Ve 35. minutě si v pokutovém území našel míč Matías Vecino, šanci ovšem nedokázal přetavit v kýženou trefu.

Po změně stran se strhly gólové hody. Jako první se ve 47. minutě prosadili hosté poté, co Lucca využil na jedničku pobídku od Hassaneho Kamary. Hned z následující akce ale skórovalo také Lazio, i když za přispění teče od stopera Lautara Giannettiho. Třetí gól v rozmezí čtyř minut vsítil Zarraga, jenž se prosadil přízemní střelou z hranice šestnáctky. V 58. minutě nedokázal ani napodruhé Lazzari využít obrovskou příležitost a domácím fanouškům se tak dostalo vysvětlení, proč jejich miláčci výsledkově zaostávali. Ke konci utkání soustředily Zebry všechny síly na obranu a změnu skóre už nepřipustily.

Italská liga - 28. kolo:Lazio Řím - Udine 1:2 (49. vlastní Giannetti - 47. Lucca, 51. Zarraga).

Tabulka:

Rudí ďáblové chtějí zlákat křídlo působící pod Vesuvem. Bude součástí obchodu hráčská výměna?