eFotbal

Legendární Ibrahimovič už na San Siru žádný gól nedá. Kdo jej na hrotu milánského útoku nahradí?

Legendární Ibrahimovič už na San Siru žádný gól nedá. Kdo jej na hrotu milánského útoku nahradí?
Legendární Ibrahimovič už na San Siru žádný gól nedá. Kdo jej na hrotu milánského útoku nahradí?Flashscore
Už je to nějaký čas, co se Zlatan Ibrahimovič rozloučil se svou dlouhou a bohatou profesionální kariérou a dal sbohem svému milovanému AC Milán. Ačkoliv toho v poslední sezoně vinou zranění za italský celek ze San Sira odehrál jen velmi málo, Rossoneri nyní hledají posilu do útoku. O kom v současnosti uvažují podle médií Get Football News Italy a Gazzetta dello Sport?
Reklama
Reklama
Álvaro Morata (Atlético Madrid)

Jedničkou na seznamu není nikdo jiný než starý dobrý Morata. Hráč, jenž už oblékal dres takových gigantů, jakými jsou Real Madrid, Juventus Turín, Chelsea nebo nyní Atlético Madrid. Některými podceňovaný útočník, který sice dokáže občas spálit i velkou šanci, čísla ale všude měl velice dobrá.

Třicetiletý Morata to v Serii A dobře zná, v Juventusu toho odkopal dost. Je tedy ligou prověřený, v Itálii se mu dařilo na klubové úrovni snad nejvíc. I proto AC Milán o zkušeného Španěla, jenž je zárukou vstřelených branek i asistencí, velice stojí.

Vietnamská reprezentace? Prý je to státní zájem, prozrazuje nejhodnotnější hráč tamní soutěže Nguyen

Gianluca Scamacca (West Ham United)

Další variantou je čtyřiadvacetiletý italský reprezentant působící v anglické Premier League. O Scamaccu měli Milánští zájem už před tím, než zamířil do Anglie. Tehdy hrál za Sassuolo a v Serii A prokazoval, jak obrovský potenciál se v něm skrývá.

Důrazný potetovaný forvard v Premier League odehrál šestnáct utkání, třikrát se zapsal na listinu střelců. Pro AC by šlo o vhodné doplnění útoku k veteránovi Olivieru Giroudovi, který je však navzdory pokročilému věku stále důležitou oporou a jedničkou na hrotu Rossoneri.

Bernardo Silva do Arábie? Chystá se balíček v hodnotě 220 milionů eur

Folarin Balogun (Arsenal)

Podle informací Get Football News Italy je velkým snem představitelů AC Milán nákup Baloguna, talentovaného útočníka londýnského Arsenalu, jenž ovšem uplynulý ročník strávil na hostování ve francouzské Remeši, kde se mu velice dařilo.

Balogun prý necítí v Londýně dostatek důvěry a obává se velké konkurence v útoku, zvláště poté, co do klubu přišel Kai Havertz z Chelsea. AC Milán to ale bude mít velmi těžké, zájem o fotbalistovy služby hlásí také West Ham a další kluby, které jsou ochotny nabídnout zřejmě víc. Arsenal navíc nechce o svůj talent jen tak přijít.

Chtěli ho všichni, teď pokračuje v Istanbulu. Přestup Icardiho dokončen

Marko Arnautovič (Bologna)

Rozhodně nejméně pravděpodobná, nicméně poměrně zajímavá varianta pro AC. Milánští prý mají na radaru i rakouského veterána Arnautoviče, jenž během svého působení v Bologni ukazuje, že je hráčem, který v Serii A budí mezi obránci respekt.

Podle informací Gazzetty dello Sport je Arnautovič jednou z možností severoitalského celku. Veterán Ibrahimovič by tak mohl být nahrazen jiným velice ostříleným forvardem. Čtyřiatřicetiletý fotbalista v Serii A dokázal v sedmapadesáti duelech nastřílet čtyřiadvacet branek.Kdo místo Onany? Inter cílí na záskok Bayernu i ukrajinskou hvězdu