eFotbal

Leverkusen zřejmě Hložkovi nevěří. V lednu chce přivést dalšího borce do ofenzivy

Leverkusen zřejmě Hložkovi nevěří. V lednu chce přivést dalšího borce do ofenzivy
Leverkusen zřejmě Hložkovi nevěří. V lednu chce přivést dalšího borce do ofenzivyFlashscore
Bayer Leverkusen Adamovi Hložkovi nevěří. Trenérský štáb sice nic takového neřekl, nicméně gesta jsou více než jasná. K minimu hracího času přichází další signál, a sice touha po lednovém posílení útoku.
Reklama
Reklama

S Africkým pohárem národů na začátku roku 2024 přijde Leverkusen o několik klíčových hráčů. Podle serveru Kicker je pochopitelnou prioritou nahradit góly Victora Boniface, který by měl zamířit reprezentovat Nigérii.

Jak? Z vlastních zdrojů to nebude, Kicker naznačuje, že Leverkusen zamíří na přestupový trh s cílem získat dalšího útočníka. 

Mimo jiné to také naznačuje, že Bayer nevěří ani Patriku Schickovi, respektive jeho zdravotní schránce, český útočník se navíc teprve vrací po zranění. Přestože jeho krátké epizody po návratu byly pozitivní, může být příliš velkým riskem spoléhat se na něj jako na hlavního útočníka Leverkusenu. 

Hráči z české ligy německé kluby moc nelákají, tvrdí Morávek a vrací se ke svému dohazování Schicka...SMOLNÉ ČASY GNABRYHO. DLOUHÉ ČEKÁNÍ NA PRVNÍ TREFU BUNDESLIGOVÉ SEZONY SE PROTÁHNE AŽ DO ROKU 2024

Nabízelo by se dát větší šanci Adamu Hložkovi, který má s pozicí na hrotu také své zkušenosti. Nicméně ani to se nestane. I proto, že typ hráče, kterého bude současný lídr bundesligy shánět, má být nejen útočník, ale také borec schopný zahrát kdekoliv v ofenzivě.

Celá situace tak dokresluje celou situaci Adama Hložka. Ten poslední tři zápasy proseděl na lavičce, předtím odehrál bez jedenácti minut celý zápas proti Häckenu v Evropské lize a deset minut proti Brémám.

Statistiky mu vylepšuje jen domácí pohár, nicméně soupeři jako Ottensen nebo Sandhausen nejsou týmy, proti kterým by se měl jednadvacetiletý borec měřit.

Foto: Bayer 04 Leverkusen