eFotbal

Liberec hlásí další posilu. Pod Ještěd míří slovenský mládežnický reprezentant Rýzek

Liberec hlásí další posilu. Pod Ještěd míří slovenský mládežnický reprezentant Rýzek
Liberec hlásí další posilu. Pod Ještěd míří slovenský mládežnický reprezentant RýzekFlashscore
Do Liberce přestoupil talentovaný slovenský fotbalista Martin Rýzek. Devatenáctiletý stoper přišel do Slovanu z Trnavy, v jejímž dresu čtrnáctinásobný mládežnický reprezentant zasáhl do jediného utkání ve slovenské lize. O "posile pro budoucnost" informoval severočeský klub na svém webu, podmínky spolupráce nezveřejnil.
Reklama
Reklama
[a href="/clanek-245100-Slavia-se-zbavuje-utocnika-Je-mlady-a-schopny-se-zlepsovat-chvali-Tijaniho-Rooney.html"][b]Slavia se zbavuje útočníka! Je mladý a schopný se zlepšovat, chválí Tijaniho Rooney

"Na Slovanu mě zaujalo, že chce rozvíjet mladé hráče a nebude se bát s nimi pracovat. To mi v předešlém angažmá scházelo. Je to pro mě velká výzva. Chtěl bych se co nejdříve dostat do základní sestavy a pravidelně hrát," řekl 190 cm vysoký hráč, který kvůli zranění z minulé sezony neodcestuje s týmem na soustředění do Rakouska a bude se zatím připravovat individuálně v Liberci.

"Je to mladý stoper se zajímavými dispozicemi, bude zařazený do našeho development programu a dostane čas na adaptaci a rozvoj," konstatoval generální ředitel Slovanu Jan Nezmar.

KRATOCHVÍLOVI SE NASKYTLA NOVÁ KARIÉRNÍ VÝZVA. PO ŠESTI LETECH DÁVÁ SBOHEM JABLONCI